Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: jakubaa* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, shání jeden film, thriller, tuším že americký. Vím, že by měl být někdy z 90. let (tipuji konec 90. let, možná rok 2000). Vím, že v něm nějaká detektivka (herečku bohužel nevim) pátrá po unesené holce. Dále si z film vybavuju pouze střípky a to,že ve film je tuším bratr unesené dívky, který je nějak postižený a nemluví, pouze se neustále dokola pobroukává jednu a tu samou melodii a je někde zavřený,ale nevím kde (nápravné zařízení, blázinec...?). A poslední co si pamatuji je, že se tam vyskytuje zmrzlinářská dodávka (myslí že zmrzlinářská) ve které pachatel tu dívku unesl a zavřel jí někde u sebe v domě ve sklepě... Poradí mi někdo prosim název filmu? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žádný "známější" herec tam nebyl? Kde se to odehrávalo?

jakubaa*
Bohuzel na zadneho z hercu si nevzpominam :( . Vim jen ze ta holka je unesena nejakym chlapem primo z detskeho hriste ve zmrzlonarske dodavce do ktere ji nalaka. A taky jsem si vzpomnel, ze ta melodie kterou si brouka ten postizeny,, kluk je stejna, jakou hraje ta zmrzlinarska dodavka. Jo a cely film se odehrava v nejakem americkem stredne velkem meste/mestecku ;)
jakubaa*
Bohuzel,na zadneho z hercu si nevzpominam :( vim,ze se to odehrava v USA v nejakem meste, mozna mensim mestecku, a ze ta holka je unenesena z nejakeho detskeho hriste (unese ji mejaky chlap prave v te zmrzlinarske dodavce do ktere ji nalaka). Taky jsem si jeste vzpomnel, ze ta melodie kterou si pobroukava ten ,,postizeny kluk je stejna, jakou hraje ta zmrzlinarska dodavka.

korzybski
hodnocení

0x

Nezvěstná Molly (Someone Was Watching) [2002]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]