Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klip - wiz khalifa a snoop dogg

Od: alexandr147* odpovědí: 2 změna:

zdravím ... hledám jeden video klip na youtube ... byly tam snoop dogg (určitě) a nejspíš i wiz khalifa a byly jak si dobře pamatuju u nějakýho jinýho rappera ... no a balili trávu hulili u dřevěnýho stolu ... ale mě jde o písničku která tam hrála ... má někdo nějaký nápad která by to mohla být? nebo aspoň ten videoklip? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

youtu.be/... - That Good - je to ono? Rozhodně tam v některých záběrech hulí u dřevěnýho stolu, ale jelikož mě nenapadá jedinej klip, kde Snoop Dog nehulí, bude takových možná víc.

alexandr147*
hodnocení

není... mam takový pocit že to byl klip někoho jinýho a snoop dog tam jenom došel ale jeho song to asi nebyl ... když mě kluci říkali jméno toho rapera tak byl hodně známej ale já se v rapu tak nevyznám takže jsem ho zapoměl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]