Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji svoji UCITELKU

Od: tymon odpovědí: 4 změna:

Nazdarek lidicky,

mam takovej problem. Jsem v maturitnim rocniku a jsem zalaskovanej do moji ucitelky ktera je asi tak o 5 let starsi. Co mi poradite abych udelal? Mam ji to rict?

Diky moc za rady!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ne dřív, než po maturitě. Ale spíš doporučuji tohle"rozchodit".

Hezký den.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,buď zaláskovanej furt,ale nedávej to moc najevo:).Časem tě to snad přejde a budeš si říkat jak si byl bláhový.Kdyby tě to drželo delší dobu ,tak počkej jak ti radil al-bunda -až domaturuješ:)
yvona*

Pár poznámek k zamyšlení:

Se svým partnerem jsme spolu 3roky a moc nám to klape - mně je 30let a jemu 25. Ovšem když jsme se poznali, bylo nám přece jen o fousek víc, než je vám dvěma - to za prvé - když je člověku 18let, má si ještě hodně co ujasňovat co se týče životních postojů, tam dělá každý rok navíc hodně. Ale třeba jsi zralejší než kolik Ti je a právě proto Ti imponuje právě učitelka a spolužačky Ti připadnou jako nezajímavá děcka- kdo ví?

Za druhé - já jsem s věkem, jakože jsem starší, neměla nikdy žádné problémy, má babička měla manžela mladšího o 4roky a vydrželi spolu až do smrti, což bylo skoro o 50let po jejich svatbě. Myslím, že pokud se lidi dívají u svých potenciálních partnerů na věk, dost je to ochuzuje, můžou tím pádem minout toho pravého jen proto, že má trochu"divné"rodné číslo. Jenže to samé si nemusí myslet ta tvoje učitelka, nevím, jakou má povahu, jestli je"hravější"a mladšího partnera by uvítala, nebo je třeba jen na starší pány, a nebo v tom nemá vůbec žádné problémy podobně jako já. Jakého chlapa chce vlastně ona? Jde jí víc o zájmy, nebo taky o vzhled?

Za třetí - ví vůbec o tom, co k ní cítíš a chtěla by Tě? Stejně jako jeden předřečník bych radila počkat s nějakým vyznáním až po maturitě, třeba Ti to ani nevydrží a v létě už budeš chodit s někým jiným, aniž by sis vzpomněl na učitelku... Pokud si myslíš, že ne, zkus vyzkoumat, jestli má nějaké společné zájmy s Tebou - a zezačátku na tom můžeš stavět, pokud o ni opravdu stojíš, měl by ses jí možná stát nepostradatelným partnerem a kamarádem právě co se týče zájmů, pokud ona za něco stojí, určitě pak začne přemýšlet inad tím, jaké další přednosti máš.

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kazdopadne ti poradim, poslouchej hlas sveho srdce. To samo dobre nejlip vi, jak se zachovat. Zkus ji treba poslat nejaky darek, kvetiny, nebo tak, dej tam listek, ze se s ni chces sejit, ale napis ji narovinu, ze jsi jeji zak a kolik ti je. Pak se sama rozhodne, jestli se s tebou chce sejit, nebo ne a uvidis, na cem jsi. Ale az po maturite, to je fakt...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]