Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, hledám název písničky, u které sice neznám slova, ale snad ji někdo identifikuje podle popisu videoklipu.
Zpívá to mladá dívka, stylizovaná zřejmě do bytosti z jiné planety, prochází se po kamenité pláži a po skalách na ní a některé pasáže v refrénu zpívá velmi velmi vysoko. Celkově působí píseň takovým uklidňujícím dojmem, ale není pomalá.
Vím že je to dost málo, ale třeba to někdo pozná. Díky předem za odpověďi.
Ta to bohužel není. Já ten klip zahlédl jen jednou na óčku. Shání to hlavně přítelkyně, tak jí chci udělat radost, ale zároveň mi to vrtá v hlavě, znáte ten neodbytný pocit. Zní mi tam ty tóny refrénu, ale nemám k čemu bych to přirovnal. Je to dost specifická melodie, vyhání to tam do neskutečné výšky a ty přechody z nižších poloh jsou dost výrazné. Jediné vodítko je pro mě ten klip. Youtube jsem samozřejmě zkoušel, zatí m bohužel bez úspěchu. I tak díky za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.