Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simpsonovi - hudba v S22E09

Od: mikihans® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nejen v tomto díle simpsonů hraje nějaká orchestrální skladba. Tohle je moje nahrávka přímo z dílu simpsonů, ale nějak se mi nedaří dohledat, co je to vlastně za skladbu, rád bych se o ní dozvěděl víc. Kdyby někdo věděl, prosím zanechte mi tu vzkaz, díky ;)

Ukázka zde: hulkshare.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

To jsme zpívali ve sboru, je to tuším ukrajinská lidová a jmenuje se Ščedryk, ščedryk :)

doplněno 16.01.13 17:33:

Dávám odkaz přímo na naše video, tehdejší sbor PdF MUNI :) asi rok 2010 :)

Aha, máme tam datum:D

doplněno 16.01.13 17:40:

Je krásná, co? :) Ale že ji potkám v Simpsonech, to by mne ve snu nenapadlo:D

hodnocení

ooo děkuji ;)

doplněno 16.01.13 17:43:

to opravdu je :) já ji naopak slyšel jen v Simpsnech :D ale žádný "rozpoznávač hudby" mi ji nedokázal identifikovat a už jsem myslel že na originál nikdy nepřijdu ;)

hodnocení

2x

mě to trochu připomíná tuhle americkou koledu, ale nevím...

hodnocení

Ano, je to ona, je to Americká verze té Ukrajinské koledy :)

staniol
hodnocení

0x

Jestli si viděl Sám doma 1 tak jí musíš znát i ztoho kostela kde si popovídá s tím starým sousedem

askmenow*
hodnocení

0x

Anglicky je přepisována jako Shchedryk a Ukrajinsky by se měla jmenovat ¨Щедрий вечiр - zkoušela bych tedy hledat pod těmito slovy.

doplněno 17.01.13 20:27:

Omlouvám se za dlouhé linky, snad budou po zkopírování fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]