Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje ten dokument

Od: jajajajaja odpovědí: 2 změna:

Kdysi jsme se ve škole dívali na jeden dokument a měli jsme o něm napsat referát. Jenže to bylo na začátku roku, a já už nevím jak se ten dokument jmenoval, u nás ve třídě to taky neví (protože ten referát napsali a odevzdali hned, a já jsem to napsala a ztratila:( a dneska jsem se učitelky zapoměla zeptat.Byl o tom, jak lidi nezvládnou sledovat vše najednou. Bylo tam třeba to, že se kdosi bavil s recepčním v hotelu, a pak se recepční nachvilku ohnul pod stůl, a vylezl 2. recepční v jiném oblečení, a ten zákazník si toho prý nevšiml, Nebo tam bylo, že měl kdosi za úkol počítat kolikrát uslyší nějaký slovo a kolikrát je uvidí napsaný, a nakonec řekli že to nejde spočítat. Nebo tam bylo že chlap hypnotizoval nějakou ženskou a ta dělala, že tam je teplo, i když tam byla zima, nebo jí hypnózou vymazal z paměti č 4 nebo kolik. Nevíte jak se to jmenuje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Napište učitelce e-mail, název dokumentu by Vám měla sdělit ona.

hypno
hodnocení

0x

tuším, že to byly "Triky Keitha Barryho"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]