Nejste přihlášen/a.
Podle toho co jsem cetl asi pred 2-3 tydny jsou s natacenim trochu ve skluzu.
A od 11.1. jsou dalsi dily.
Vyprávěj se mi zpočátku moc líbilo. Teď už v tom mám guláš. Babi a František zemřeli, spolehlivě už poznám jen Pepu a Janu, Karla a Evu. Motá se tam plno divných lidí, kteří mě nutí se ptát: A kdo je tohle?
Také mi vadí, že je do seriálu čím dál víc zamotávána politika. Bu´d je to tedy nějaké politické zasedání, nebo to má pobavit lidi. Obojí jde dost těžko dohromady. Takže já jsem asi skončila... Jaga.
Kdysi jsem zaslechl v nějakém rozhovoru, že si dopředu určili nějaký konec, takže nekonečný seriál furt dál a dál dělat nebudou. Jestli už se tedy dostali do cíle, tak klidně skončit mohli.
Pro Jagu:
Taky se mi díly ze začátku zdály lepší. Nejhorší zatím byla nedávná série "uvědomělých propagačních dílů o revoluci". On to je do určité míry tendenční seríál už od začátku, ale ta revoluce vážně téměř nebyla ke sledování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.