Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za animovanou pohádku

Od: kangaroo* odpovědí: 3 změna:

Děti chtěli pustit (sehnat) nějakou kreslenou pohádku a už všechny nový znají. Já si pamatuji z dětství na jednu strašidelnou animovanou rok cca 80-90.léta něco jako Jeníček a Mařenka jsou do temného lesa tam je chytí (chytí jedno) baba Jaga a začne ho vykrmovat až jeden zjistí co se děje s ostatními děti, kteří spí v podkroví její chatrče. Pak vezmou nohy na ramena a sebou si vezmou 3 věci (mýdlo,špendlíky,kudlu) a začnou před Ježibabou utíkat a postupně za sebe házet tyto kouzelné předměty nakonec hodí kudlu a ta zem rozřízně a tím babě utečou. Co je to za pohádku cca 30min dlouhá?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

To si dobře pamatuju, pěkně jsem se u toho bála... tady je csfd.cz/...

kangaroo*
hodnocení

Borax moc díky a děti budou asi taky rádi :)

doplněno 23.12.12 13:48:

Tady jsem to našel ke stáhnutí

uloz.to/...

borax*

Taky děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]