Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte kde bych našel celou nahrávku Bílých Vánoc. Všichni umělci jí ve všech nahrávkách začínají Já s ním o Vánocích, ale ve skutečnosti písnička začíná Den slunečný, je den voňavý a oranží háje zvou, tak málokdy krásné jsou dny pod jižní oblouhou. Je, ale prosinec Štědrý den, já toužím p osněhu bělostném. a až teď se zpívá Já sním o vánocích. I Goťák začíná písničku až tady. Nevíte o někom kdo to nazpíval celé díky.
Nevím, kde jste vzal ten mizerný "překlad" začátku originálu, ale hledal bych další stopy právě tam. Nevím sice o tom, že by kdy kdo ten začátek v češtině zpíval, protože určitě všem sloužila jako námět právě asi až ta nejpopulárnější verze Binga Crosbyho. Hlavně u nás by byl nesmysl zpívat ten začátek, který platí pro Kalifornii, ale ne pro nás.
Jinak tedy i s tím začátkem v angličtině to zpívá například Barbra Streisand:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.