Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl bych se jen zeptat, zda nevíte jestli se dá nějak zjistit, na jaký díl se koukám. Příběh neznám jen to letmo projedu, mám v PC asi 20 dílů tudorovců a potřeboval bych je nějak pojmenovat nebo seřadit podle toho jak jdou za sebou, ale problém je, že v žádném dílu neříkaj jak se daný díl jmenuje, takže já vůbec nemám šanci to pojmenovat a seřadit, tak se ptám jestli někdo nevíte něco víc..
Přijde mi snažší si stáhnout pojmenované díly od začátku.
Jinak jedním řešením je najít si všechny titulky a stáhnout. Pak si pouštět postupně každý díl, napsat si část věty a zkoušet hledat v titulcích. Na prohledávání v souborech je potřeba nějaký program, umí to snad každý rozumný správce souborů, nebo se dá najít zvláštní program. Samotné Windows to asi jednoduše neumí.Titulky nebudou zřejmě přesně sedět, tak bych volil menší části.
Nebo si pustit začátek, zapamatovat si první větu a otrocky projet všechny titulky.
Nic lepšího mě nenapadá. Ale třeba někdo přijde na elegantnější způsob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.