Nejste přihlášen/a.
Už asi půl roku se snažím najít mp3 s mluveným slovem, které se dá pojmenovat jako telefonáty pedanta.
Pamatuju si jen úryvek:
Seestra porodního volá otci: "Narodilo se Vám dítě
- mě? No snad matce, ne?
+ no jistě, krásně pije'
- tak to pardon, to zatížení ze strany matky...
Je to tak 5 minut scének. Věřím, že to někdo znáte a nasměruje mě. díky
Nepamatuješ si toho víc? Třeba aktéry? Rozhlas nebo TV? Napadá mě, jestli to nebyla součást nějakého TV pořadu.
Nevím přímo, co máte na mysli, ale jednou v práci byla v rádiu scénka. Možná Genzer a Suchánek - prostě pokaždé někam zavolali, ti lidé nevěděli, že je to jen žert a byla to hrozná sranda.
Bylo to o tom, jak pán chce vykastrovat kocourka a volá proto na katastrální úřad, kdy má toho Mourka přinést. Paní mu marně vysvětluje, že toto se u nich nedělá, že musí se zvířetem k veterináři, oni že jsou jen katastrální úřad. Volající se naštve a odpoví: Tak vidíte, že jsem u vás správně, já chci toho kocoura prostě vykatastrovat! Tak katastrujete nebo ne? Vždyť jste tam od toho!
Trvalo to asi 5 minut a majitel kocourka stejně nepochopil. Byla to taková legrace, až nám všem tekly smíchy slzy z očí. Takovéhle přepadové scénky nemívají chybu. Jaga.
Zhruba jsem věděl o co jde, ale musel jsem počkat, až to ověřím. Je to Lubomír Černík - Porodnice.
Občas to hrají tady (chce to prohlédnout program): abradio.cz/...
Stáhnout lze odtud: ulozto.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.