Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pedant - mluvené slovo - vtipné

Od: clayman® odpovědí: 6 změna:

Už asi půl roku se snažím najít mp3 s mluveným slovem, které se dá pojmenovat jako telefonáty pedanta.

Pamatuju si jen úryvek:
Seestra porodního volá otci: "Narodilo se Vám dítě
- mě? No snad matce, ne?
+ no jistě, krásně pije'
- tak to pardon, to zatížení ze strany matky
...

Je to tak 5 minut scének. Věřím, že to někdo znáte a nasměruje mě. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nepamatuješ si toho víc? Třeba aktéry? Rozhlas nebo TV? Napadá mě, jestli to nebyla součást nějakého TV pořadu.

hodnocení

Podle mě to byla klasická převedená scénka do MP3 něco jako od Šimka nebo Holzmana. Ale tenhle hlas není tolik známý, podle hlasu tak 60 letý pán. Nikdy jsem toho od něj neslyšel víc.

Teď mě napadá, že asi představoval více typů lidí ve stejné situaci. Jeden z nich byl pedant, to bylo hodně vtipný :)

hodnocení

0x

Nevím přímo, co máte na mysli, ale jednou v práci byla v rádiu scénka. Možná Genzer a Suchánek - prostě pokaždé někam zavolali, ti lidé nevěděli, že je to jen žert a byla to hrozná sranda.

Bylo to o tom, jak pán chce vykastrovat kocourka a volá proto na katastrální úřad, kdy má toho Mourka přinést. Paní mu marně vysvětluje, že toto se u nich nedělá, že musí se zvířetem k veterináři, oni že jsou jen katastrální úřad. Volající se naštve a odpoví: Tak vidíte, že jsem u vás správně, já chci toho kocoura prostě vykatastrovat! Tak katastrujete nebo ne? Vždyť jste tam od toho! *smich*

Trvalo to asi 5 minut a majitel kocourka stejně nepochopil. Byla to taková legrace, až nám všem tekly smíchy slzy z očí. Takovéhle přepadové scénky nemívají chybu. Jaga.

hodnocení

jj, znám. ale tohle je opravdu z dob Holzmana nebo starší :)

brunclik*
hodnocení

0x

Zhruba jsem věděl o co jde, ale musel jsem počkat, až to ověřím. *uspech*Je to Lubomír Černík - Porodnice.

Občas to hrají tady (chce to prohlédnout program): abradio.cz/...

Stáhnout lze odtud: ulozto.cz/...

hodnocení

super, je to ono. Pamatoval jsem si to o něco vtipnější, ale pořád dobrý. Radio humor jsem před lety poslouchal a vůbec mě nenapadlo, že jsem to slyšel tam. DÍKY! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]