Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte dobrý film?

Od: martinjelinek* odpovědí: 16 změna:

Vím že se tato otázka bude určitě zde už opakovat ale máte tip na dobrý film? Nedávno se mi líbil velice Nothing Hill takový romantický příběh bez krve a násilí. Jaký máte radi vy? :)

doplněno 06.12.12 16:09:

A ještě jsem se chtěl zeptat pokud někdo viděl Hudbu složil slova napsal co na to říká, je dobrý?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podívejte se na tyto stránky , http://www.csfd.cz/ , je tam spousta hodnocení a recenzí na kterýkoliv film na který si vpomenete

martinjelinek*
hodnocení

dobře díky za tip :)

ifkali*
hodnocení

0x
Zdravím,
romantiku naopak nemusím. Co se mi líbí a divám se pořád dokola je vše od Jana Švankmajera -zvlaště jeho surealismus jako Něco z Alenky a další jeho díla, pak Cimrman-všechny hry a semináře, Futurama, Simpsonovi, Malá Velká Británie,černá zmije,Ali G,Borat,Bruno,Pán prstenů,Piráti z Karibiku.
Film Gandhí,Jednotka příliš rychlého nasazení,Jdi a dívej se,Den cvoka,Nic smiesznego,pak zombie komedie Soumrak mrtvých. a tak dále a...
martinjelinek*
hodnocení

Dobře díky za tipy je třeba podívat se na všechny žánry to jo..

geryw
hodnocení

0x

NAPROSTO LUXUSNÍ KOUSKY :

1. Pulp Fiction

2. Acid House

3. Big Lebowski

4. Někdo tam dole mě má rád

5. Hanebný pancharti

Nebudeš litovat!

martinjelinek*
hodnocení

taky díky!

ifkali*
hodnocení

0x
Pokud máte rád romantiku sntroškou zamyšlení tak csfd.cz/film/215201-klik-zivot-na-dalkove-ovladani/
Já se chystám do kina na www.csfd.cz/film/297111-laska-v-hrobe/
ale to je trochu jiný žánr)).
martinjelinek*
hodnocení

To vím co je viděl jsem nějakou upoutávku myslím u Krause když tam měl režiséra téhle věci.

artemio2*
hodnocení

0x

Prázdniny v Římě.Film z doby,kdy se k sobě lidé chovali jako lidé a kdy muži dokázali být opravdoví Muži.Tak,jak to předvedli v hlavních rolích Audrey Hepburn a Gregory Peck.

martinjelinek*
hodnocení

Taky mám rád 48 hodin v Příži to je podle mě super. I když starší. A nebo Poznáš až to přijde? Taky pěknej příběh ze života.

doplněno 06.12.12 16:37:

Týden bez závazku u toho se hodně zasmějete. :)

ifkali*
hodnocení

0x
Nedá mi to,))ještě doplním
www.csfd.cz/film/224075-mezi-nebem-a-zemi/
tak to jsem neviděla, ale chci.

hodnocení

0x

Zdravím, doporučuji tyto filmy (všechny jsem viděla a líbili se mi):

1. Tacho ( csfd.cz/...

2. Funny Girl ( csfd.cz/...

3. Doktor Jekyll a pan Hyde ( csfd.cz/...

4. Equilibrium ( csfd.cz/...

5. Chicago ( csfd.cz/...

6. Jak je důležité míti Filipa ( csfd.cz/...

7. Malý krámek hrůz ( csfd.cz/...

8. Náš vůdce ( csfd.cz/...

9. Úplné bezvětří ( csfd.cz/...

10. Uvězněni v čase ( csfd.cz/...

11. Vyměřený čas ( csfd.cz/...

PS: Toto není žebříček, filmy jsou řazeny náhodně.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já mám ráda takové kontroverzní filmy, které nejsou v kinech a nejsou to klasické americké slaďáky. Např. Jmenuji se Khan (My name is Khan) nebo Whistleblower...

martinjelinek*
hodnocení

Všem děkuji

martinjelinek*
hodnocení

Díky lidi...díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]