Nejste přihlášen/a.
Dobry den, skupina Olympic nazpivala pisen pojednavajci o starnoucich muzich.. Nevite nekdo Jak se jmenuje? Diky
No jo, jenže ono je mnohem jednodušší napsat to sem na poradte, než to napsat do googlu všímám si toho čím dál tím častěji..Jak se jmenuje písnička z filmu.. A přitom mi trvá 5s to najít pomocí googlu..Nechápu ty lidi..
Já to chápu, taky jsem chtěl najít písničku z 80 let (tenkrát jí režim bůhví proč nedoporučoval). Zpívá se v ní o muzeu a je na melodii písničky "Sandokan". To je jediné, co si pamatuju. Jinak ani jeden verš, ani název, ani autora, ani zpěváka. Mám jí sice někde na staré audiokazetě, ale tu už nemám na čem přehrát. To se pak hledá těžko (taky jsem jí nenašel).
Není to tohle?
Spousta věcí v jednom zmatku, indián se šípem v zadku,
vyschlá želva bez krunýře, vedle nápis: krtek v díře...
... byla to taková parodie, už si nevzpomínám na autora ani další slova, možná bych ji dohledal v nějakém mém starém zpěvníku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.