Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spalovač mrtvol

Od: mathers322* odpovědí: 6 změna:

Viděli jste film? jaký máte názor?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

Vidl jsem poprvé docela nedávno zde:

A můžu říct, hodně hodně hodně dobrý film. Skvelý výkon Hrušínského (opravdu životní role), perfektní kamera (ojedinělý styl), dechberoucí děj, prostředí ... že je černobílý je naprosto super. Dokonce jsem si ho pustil v jeden den dvakrát i přesto, že jsem na to koukal snad bez mrknutí oka.

hodnocení

0x

Pro mě osobně je to jeden ze tří nejlepších Česko(Slovenských) filmů. které jsem kdy viděl...ve všech aspektech povedený a navíc, to já oceňuji, celkem věrně kopíruje předlohu, což se moc nestává...

hodnocení

0x

Je to nesmírně silný film. Zaleze pod kůži a člověk ho nějaký čas musí nosit v hlavě a stále objevovat něco, co nepochopil, co mu ušlo. *sok*

lidus*
hodnocení

0x

Ano 2x a podívám se i potřetí. Pan Hrušinský to je pro mně záruka kvality.

tomasgulas
hodnocení

0x

Super film, zajímavé bylo, že v čase uvedení v zahraničí býval rozdílně interpretován. Ve Francii (myslím) byl vydáván za komedii, v Itálii (myslím) za horror. A ještě něco: Mně to strašně připomíná Hitchcocka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]