Nejste přihlášen/a.
Ahoj, včera tento pořad nebyl, tak jsem se podíval na celý týden dopředu, jestli není v jiný dne a to taky ne, jestli jsem se teda dobře díval. Je možné, že tak z ničeho nic přestanou vysílat tento seriál, který měl v celku vysokou sledovanost?
Zdravím, pokud máte na mysli druhou řadu, tak je mezera v natáčení, další díl se objeví v polovině února. Také netrpělivě čekám!
Ježííííš, jasně, pardon, 3. řada Omlouvám se. V půlce února je tady
Takový žánr je i mým oblíbeným, teď se chystá do kin film World War Z (kniha i Zombie - Příručka pro přežití od Maxe Brookse je prostě super, z filmového traileru jsem však na rozpacích), a něco jako Romeo a Julie po zombicku Warm Bodies.
Co píšeš pěkného? Knihu o zombících si vždycky ráda přečtu
No přesněji mám na mysli 3 řadu , ale děkuju
Akorát vím, že to začli vysílat od prvního dílu na primě... já miluju takový žánr, nebo nevím jak se to přesněji nazývá, prostě veliká epidemie, lidstvo na pokraji vyhynutí atd... atd... miluju tyto věci, k tomu ještě píšu knihu s takovu tématikou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.