Nejste přihlášen/a.
AHoj, chci se zeptat, jaký máte názor na včerejší díl Vtip za stovku bez Rudy, podle mě to byla jedna velká nuda. Myslíte, že se do dalších dílů uroveň vylepší. Díky
Zrovna tento díl jsem neviděl, ale tento pořad mám rád a pokud mohu, tak se na něj podívám. Ovšem bez Rudy si ho nějak nedokážu představit, Ruda je zajímavý "exot" a jeho humor do tohoto pořadu už prostě patří...
doplněno 03.01.13 10:31: JETHRO: jde o humor, nad kterým se nemusí moc přemýšlet, takový opravdu odpočinkový, u kterého lze zároveň třeba sedět u počítače a pracovat. Ale ani já svůj názor nikomu nevnucuji!
No... tohle jsem viděl jen jednou, a i když si nepotrpím na nějakou intelektuální zábavu a dokážu se bavit i u "lidových" pořadů, tak tohle bylo těžce nad mé síly. Dokonalý odpad. Myslím, že s Rudou jako bez Rudy.
(Ti, kterým se to líbí, prosím neberte si to osobně. Cizí vkus respektuju, i když ho nesdílím.)
Martine, buďte trošku tolerantní, vždyť na to koukat nemusíte. A pořadů o vaření je podle mne těžký nadbytek...
Po pravdě humor Rudy mám celkem rád vždy když někam jedu je dobré si poslechnout jeho humor je to takový ten humor od huby , jednoduchý , snadný a takovej s tím dobrým stylem blbosti viděls jsem včera ten vtip za stovku bez rudy a často jsem přepínal ten co tam je teď mi příjde jako nouzovka protože ty jeho vtipy jsou opravdu debilní a ani jednomu jsem se nezasmál .
Ruda a jeho slizké,hloupé žblechty o ničem bohužel vypovídají o kulturním stavu tohoto národa.V dobách,kdy v mediích účinkoval Jan Werich,Miroslav Horníček,Felix Holzman a jiní a jiní,by si takový primitiv ani neškrtl.
Ta doba je pryc!
Dneska jsme vsichni odchovani Novotnym a jeho trapnych poradech na TV Nova. Tak budme radi za neco noveho.
Proč trapných? Opět jednoduchý humor, nad kterým není nutné moc přemýšlet. Srovnávat s pány Werichem, Horníčkem a podobnými je snad nesmysl...
Tak inteligentni humor nebyl ani za dob televariete, nebo mozna prijde i kouzelnik. A pobavil sem se u toho vice nez u Novotneho. Pochopitelne nektere scenky perfektni, ale jaksi mi to pripada ze uz to byla "jina zabava".
doplněno 03.01.13 16:52:OK, beru. Lec neber mi prosim muj nazor, ze si myslim, ze v te dobe mel humor jinou latku nez novotneho novoty.
Dovolím si nesouhlasit, některé scénky z Televarieté byly v rámci politických možností velmi inteligentní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.