Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypovězení smlouvy T-Mobile

Od: skrob® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s vypovězením smlouvy T-Mobile podepsanou na dva roky s paušálem 567 Kč. Jaké jsou sankce a jde to vůbec.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chabr*
hodnocení

2x

jde to ale je třeba uhradit celkový paušál do těch dvou let,ale stačí minimální částku což dělá asi 200 měsíčně*placni*

domina*
hodnocení

0x

Bez sankce lze smlouva na paušál zrušit pouze v případě, že Vám vystavili špatné faktury. Mojí švagrové se to stalo třikrát, že ji neseděly výpisy a t-mobile účtoval to co neprovolala. Aby se snimi nesoudila, tak souhlasili se zrušením smlouvy o paušálu. Jinak to nejde. Jedině jim zaplatit paušál do doby kdy smlouva vyprší. Nejlepší je snížit si paušál na minimum, zrušít všechy výhody typu pevná+ a podobně a nevolat, nebo jen minimálně. Pokud paušál nezaplatíte, mají vysoké penále a po třech měsících posílají dopis od exekutora.

jesssi
hodnocení

0x

Ahoj taky jsem vypověděla smlouvu u T-mobilu jelikož mi furt nešel internet a byl pomalej.Musela jsem zaplatit pokutu 1000kč apak nez mi vyprsi doba 2roky posilat 200měsíčne.jsou to podvodnici.Posilat 200 uplně zbytečne.jsem ráda že už u nich nejsem.Mám UPC a velká spokojenost internet rychlej super.

fell*
hodnocení

0x

Zdravím - nejde ... mám stejný problém, přešla jsem k O2 a chtěla t-mobile zrušit, ale mam smlouvu na 2 roky a musím počkat až zkončí, tudíš platit paušál ... naštěstí ho mam cca 200,- ... .. takže budu ještě rok zbytečně platit za sim kartu kterou nepoužívám a to samé čeká vás :(((

hodnocení

Díky za odpovědi.Mám ještě bonbonek.Není to muj problem, pouze zjišťuji možnosti a vzniklo to tak, že dotyčný postižený má ty smlouvy doplatit 4!, ale dealer, který mu je nabízel garantoval podepsáním nové zrušení té staré a tak to udělal 3x. Komunikace s T-Mobilem je tak kapitola sama pro sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]