Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička o slepicích- neznáte jí někdo

Od: indigo odpovědí: 13 změna:

Zdravím, je to už asi 5 let co jsme na základce poslouchali "písničku" kde se ozývali slepice. Teď by se mi hodila do IKT do jednoho videa ale nemohu ji nikde najít. Na internetu jsem našel spousty písniček o slepicích ale žádná není ta co hledám.

Proto se obracím na Vás jestli by mi někdo nemohl poradit, předem děkuju a omlouvám se za docela blbý dotaz :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Myslíte tu animaci kde slepice hrají na nástroje a místo zpěvu kvokají?v rytmu rockenrollu?

indigo
hodnocení

Omlouvám se ale nevím jestli to byla animace a nebo jen písnička. Mohl byste mi poslat odkaz na to co myslíte?

dericcaster*
hodnocení

0x

Co něco takového:

, nebo

indigo
hodnocení

Bohužel ne ale přesto děkuji :)

syfrig*

A co tadle je moooc pekna neni to ona? *tanec*

syfrig, úžasné! Skvělé, super! *palec*Vrátila mě ta píseň o mnoho let zpět k ohni, kytarám a čaji s rumem. :D Kdo to zpívá? Že by Franta Ringo?

doplněno 27.02.13 16:06:

Co nevidět se sejdem, to zpívá Vrbová, že? *plac*Je to pryč!

Přesně tak, babčo! Noc, měsíc, Sázava, na břehu kánoe a pádla, o kousek dál stany. Veliký oheň, kytary, bendža, foukací harmoniky a dokonce jedna tahací. Na tu uměl zahrát Vlastík všechno na světě. Kolem ohně kolovala flaška. Ale nikdo nebyl nametený, zpívalo se a hrálo a občas nám pomohli i místní chataři a nechtělo se jim ani domů. To už se nevrátí. Kdepak Slepička. Dneska je to samý rap a hip hop a poctivé trampské písně se už slyší jen zřídkakdy!

Taky jsem si zavzpomínala, dokonce jsem vytáhla starý trampaský zpěvník a vzpomínala. Děda se divil, co to do mě vjelo. Jaga.:)

doplněno 27.02.13 11:45:

..Co nevidět se sejdem a noci budou růžové, jak je znávali staří trempové...

nebo: ..Náhle jsem přišel k malému ranči, s údivem zjistil jsem, že se tam tančí, mexická svatba právě tam byla...

nebo: Hopla, hop, šinem si to po Vltavě, hopla hop, kilometr za den hravě...

nebo: Kamaráde, prodám boudu, pojď se mnou, ať ten zázrak uvidíš, stojí kousek proti proudu, co kamenem dohodíš...:)

Škoda, dneska už to jsou spíš jen vzpomínky. Ale písničky svého mládí si pamatuju dodnes!

ladinpraha*

Jaguško, dostala jsi mě, tak přidám jednu

klasiku .

syfrig*

Jsem rad,ze te potesila take mam pekne vzpominky na pohadku mladi *pivo*

doplněno 27.02.13 13:52:

-babkazov-

lidus*

Od Vrbové mám ráda vše ale Čekej tiše miluju (původně zpívala Olmerová), na yutube je od Jitky V. spousta písniček.

naihonn*
hodnocení

0x

To mně se tedy vybavila jiná písnička o slepici. *smich* Taky už pořádná historie. *tuc*

martinaa*

Jojo, stará Patrasová*smich* To mám ještě na kazetě a upřímně to byla první písnička, co mě napadla při přečtení dotazu;)

naihonn*

No, aspoň nejsem sám. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]