Nejste přihlášen/a.
Prosimvás, všude jsou reklamy na hubnutí, ale poraďte mi někdo jak mám ZTLOUSTNOUT. Jsem hubený a je mi to protivné, nechci aby si o me lidi v okoli mysleli ze su anorektik, anorexie se mi doslova hnusí. Vím _ jíst. jíst a jíst. Ale co? jsou nejake triky? poradte, sem zoufaly, děkuji
Věk?
doplněno 19.01.09 09:43:
Odpověď odborníka
Dobrý den, obecně se přibírá, pokud příjem energie převáží ned jejím výdejem. Nepíšete, kolik čeho ve skutečnosti sníte, tj.jaký máte příjem energie, ani jaký máte výdej energie (jak moc se hýbete) - to je potřeba vědět, než se nastaví vhodná dieta. Doporučuji proto poradit se o vhodné skladbě potravy s obezitologem nebo internistou obecně.
Zdroj: ulekare.cz/...
Do běžné stravy zařazujte hodně sacharidových pokrmů jako je pečivo, obiloviny, ovesné vločky, corn flakes, přílohy ( brambory, rýže, těstoviny) a bílkovinné pokrmy (mléko, mléčné výrobky, vejce). Je dobré jíst 5 až 6 krát denně. Metabolismus trávení je individuální pro každého jedince, takže zřejmě budete mít potíže s tímto problémem. Spoustě lidí zase radíme naopak - jak zhubnout (myslím, že tato situace je závažnější už ze zdravotního hlediska).
Zdroj: dietologie.cz/...
Hayden Christensen přibral do role A. Skywalkera (Star Wars III) 11 kg, údajně jedl pětkrát za den porce srovnatelné s pořádným obědem. Samozřejmě to chce cvičit, abyste nabíral svaly, a ne tuk. Jezte hodně bílkovin - maso, mléko, dopřejte si sladkosti (kvůli energii na cvičení), nezapomeňte na tuky. Abyste přibíral zdravě a rovnoměrně, jezte v průběhu celého dne, ne jen večer nebo jen ráno. Na stavbu svalu je nejdůležitější tělesná námaha v kombinaci se zvýšeným příjmem bílkovin.
Tak to bych Vás musela vzít na stravu! :P Ale teď vážně. Chce to pořádnou domácí stravu. Ale někomu ani to by nepomohlo. Prostě se smiřte s tím (a já Vám to fakt závidím), že se můžete najíst podle gusta a neztloustnete. Prostě každý má jiný metabolismus. To Vaše tělo si tolik nevezme, ač Vy si pochutnáváte bez zábran. V naší rodině byl táta štíhlý a my holky prostě krev a mlíko. Jedli jsme všichni stejnou stravu a navíc táta jednou takové porce. Takže pokud jste zdravý, nemáte žádné stravovací problémy - kašlete na to. Ale určitě se nepřecpávejte. Chtělo by to dobré tradiční polévky (bramboračku, gulášovku, čočkovou apod.), prostě zahuštěné máslovou jíškou. Druhé jídlo si potom dejte o něco později a zahuštěnou polévku kombinujte s lehčím jídlem - těstoviny, rýži, brambory. Opačně dobré čisté masové vývary kombinujte s vydatnějšími omáčkami - gulášek, kuře či jiné maso na paprice zjemněné smetanou, svíčkovou, segedín, knedlo-vepřo-zélo, nezapoměňte na špenát - teď jsem se rozepsala, že musím končit. Takže nejíst kvanta jídla - ale jídlo tradiční bez různých náhražek a umělin. Teď mě asi zastánci t.zv. zdravé výživy určitě rozcupujou na kousky. Jenom jsem chtěla poradit jednomu zoufalému človíčkovi, který má úplně opačný problém než já a spousta jiných plnoštíhlých (marně jsem vzpomínala, jak to krásně nazýval zlatý pan Menšík).
Pokud se nepletu, tak pan Menšík říkal, že všechny jeho tetičky a strýčkové byli urostlí
Liduško, tak Vám odporovat nejde a určitě být u Vás pár dnů a krásně by přibral.Jsou,ale lidičky co papaj a nejde jím to.Tady pomůže posilovna a proteiny pod dohledem trenéra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.