Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linkin Park

Od: break* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, co si myslíte o kapele Linkin Park. Já ji mám moc ráda, jejich hudba je moderní a asi nikdy neomrzí. Máte je taky rádi? Jaká písnička od nich Vám "nonstop jede v uších"? A nebo Linkini třeba ani neznáte? Budu ráda za vyjádření každého, kdo si tento dotaz přečte. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Byť důchodce,skupinu Linkin Park si rád poslechnu.Poslouchám se svou 15 letou vnučkou řadu popu skladeb od různých autorů a zpěváků.Nejraději však mám zpěvačku ADELE,z jejího zpěvu se mi ježí všechny chlupy vzrušením.

JABRAKA

hiyoko*
hodnocení

0x

Skupinu Linkin Park mám docela ráda, ale že bych je poslouchala denně, to ne.

hodnocení

0x

Jooooo líbí semi jejich hudba...*tuc*proč ne?

ron*
hodnocení

0x

Je to pár let, co můj syn neposlouchal nic jiného. Jejich plakáty měl po celém pokoji, celým bytem zněly jejich skladby. Od té doby se mi jejich písničky celkem líbí, zvykla jsem si. Když v rádiu jejich skladbu slyším, zesiluji často zvuk.:)

ohneta*
hodnocení

0x
Starší alba byla super, ted to už za moc nestojí.

itan71*
27.10.12 20:42
hodnocení

0x

No coment *blee**blee**blee*

hodnocení

0x

Jsou dost dobří. Nejvíc se mi líbí jejich nová alba, protože už znějí víc dospěle a trochu připomínají alternativní skupiny (jako Radiohead).

eulalie*
hodnocení

0x

Jo mám Linkin Park ráda a nejvíc asi píseň The numb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]