Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už pár let se věnuji hlavně psaní básniček...Teď jsem ale před pár dny zkusila napsat písničku, spíše takovej rap o lásce a poslala jsem to pár lidem, kterým se to líbilo...Tak mě napadla jedna otázka..Jak najít někoho kdo by jí zhudebnil a zarepoval? Já žádné hudební nadání nemám, zůstávám jen u textů a ráda bych to zkusila pustit do světa, jaké by to mělo u lidí ohlasy...Doufám že to není moc blbá otázka a děkuju předem za odpovědi...
Zkuste jednak klasickou inzerci v rubrikách pro muzikanty (najdete ji na všech větších inzertních serverech, jako jsou Annonce, Hyperinzerce atd.) a pak na diskuzních serverech pro tento typ hudby - ty jsou od FB po Lide.cz a další. Vyzkoušet můžete i rozvěsit letáky v prodejnách hudebnin, tak jsme dřív hledali muzikanty do kapely a pokud vím, funguje to podnes, takže to muzikanti čtou. Je možno dát si i placený inzerát do hudebních časopisů, které mají inzertní rubriky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.