Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Harry Potter film

Od: lucimera* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

mám dotaz. Na HBO teď dávají Relikvii smrti 2.část. Můžu ji pochopit, i když jsem neviděla první část?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Určitě si díl můžeš užít, určitě i pochopíš předchozí děj, ale nejlepší je sledovat od začátku, doporučuji koukat od prvního dílu...

hodnocení

0x

Já myslím, že tě film bude vizuálně bavit, ale nebudeš vědět souvislosti. Takže bych ti doporučovala někde obstarat, tj. třeba stáhnout, první díl, ať víš, o čem se tam jedná. Anzionka.

dzordz*
hodnocení

0x

Koukal jsem na ně všechny během dvou nocí po sobě, takže to možná budu mít trochu promíchaný, ale mám pocit, že předposlední díl (half-blood prince) byl v podstatě zbytečnej a nic se tam nestalo, naopak v obou částech posledního dílu se toho stalo "hodně". S tím, že ta poslední už byla poslední a konečná a uzavírací, takže celkově bych řek, že první díl relikvie byl nejlepší z celý série. Takže bych se na něj kouknul.

Doufám, že si to teda moc nepletu :)

daniell*
hodnocení

0x

Po pravdě mě ta první část moc nezaujala ta druhá mě bavila o hodně víc ale na druhou stranu bez té první části bych asi přemýšlel jak to a proč ikdyž bych se to nakonec dozvěděl. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]