Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se Vám líbí písnička Žijeme len raz?

Od: eruvie* odpovědí: 7 změna:

Pěkný den, zajímá mne, jak se Vám líbí písnička od Ega - Žijeme len raz, práve tu a práve teraz... Mě se moc líbí, sice je více letní, ale má fajn text a melodii. Jaký máte na ni názor?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break*
hodnocení

0x

Ahoj.

Mně se nelíbí, protože se mi zhnusila - poslouchala jsem ji pořád a pořád a pořád... a teď ji ani neznám. :D

filuta*
hodnocení

0x

Nelíbí. Nesleduji a neposlouchám tyhle zprofanované hudební styly, takže to jde mimo mě. ;)

hodnocení

0x

To asi není žádnej bigbít, že? Neříká mě nic ani interpreta, natož jméno písničky, tudíž pro mě absolutně nezajímavý.

Nás odkojil Deep Purple, Iron Maiden a podobný kapely, takže asi tak.

askmenow*
hodnocení

0x

Nelíbí. Působí na mě hrozně prvoplánově, jako křečová snaha udělat hit léta... a ani kvalita hudby, ani "zpevu" mě neoslovuje.

axlik*
hodnocení

0x

Musel sem si to najít...Strašná hovadina a je velmi smutný kam se ubírá hudební průmysl.. Fajn text a melodii jo? *zed**zed**zed*

No jasně, že je fajn;)

Má chytlavou melodii, je taková letní, pozitivní, jednoduchý text a přesto je v ní poselství. A co hlavně, puberťákům se líbí. Co jsem si ve svém okolí všimnul, tak hlavně holkám 12-15let. A předpokládám, že a dikotékách ji hrají třikrát za večer.

...

A co se týká mě, tak je to další letní hit jednoho roku.

doplněno 30.09.12 14:47:

Opr.: na diskotékách

martinxx1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]