Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to bylo tenkrát za písničku?

Od: zdena25 odpovědí: 9 změna:

Když jsem byla malá, tak 10 let mi mohlo být, zaujala mě písnička, kterou zpíval zpěvák a během zpívání létal na létajícím koberci. To je vše, co si o tom pamatuji. Nevíte někdo název či jméno zpěváka? Jen tak pro oživení své paměti..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Zpíval česky, anglicky, svahilsky, jak...? Netušíš? A Zdena25 znamená, že ti bylo deset před patnácti lety? To kolik ti bylo je nám nanic, když nevíme jistě, kolik je ti teď, tedy kdy to bylo ;)

zdena25
hodnocení

Díky za reakci. Jistě že je to můj věk.. A zpíval Anglicky. To už bys asi věděl , kdybys věděl, zpěváků co zpívají během letu na koberci moc nebylo.

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebyl to Michael Jackson a nějaký song pro celý svět. nebo ještě David Haaselhof (ten co hraje v pobřežní hlídce) byl předtím rakouský zpěvák.

kangaroo*
28.09.12 22:11

mipro*
hodnocení

0x

Na koberci to moc není, ale málem bych na tuto píseň zapoměl..

zdena25
hodnocení

David H. to stoprocentně nebyl. Bylo to tedy ještě o něco dříve. Jackson to taky nebyl. Ale pop to byl. To zase jo.

hodnocení

0x

Napadá mě FALCO.

jirkamx*
hodnocení

0x

Taky si pamatuji na nějaký takový videoklip,kde zpěvák lítal na koberci v horách,atd..běželo to tenkrát v esu s Pergnerkou,myslím:).Bohužel nevzpomínám,ale ten Haselhof mě napadl taky.

zdena25
hodnocení

to je škoda, že si nevzpomeneš, to je určitě ono :). Haselhof to není..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]