Nejste přihlášen/a.
Dopoučte mi, prosím, dobrý film z posledních pár let. Naposled mi dcera doporučila si stáhnout "Nedotknutelní" a nelitovala jsem. Je nějaký silný film v poslední době, co stojí za to? Střílečky mne neberou. ![]()
0x
po dlouhe dobe jsem narazil na tento film a fakt je pekny doporucuji
Já můžu doporučit tyto filmy: Děcka jsou v pohodě, Je to i můj život ,Navždy spolu,český film Dům, Perfect sense, Dům z písku a mlhy, Neopouštěj mě, Neuvěřitelně hlasitě a nesmírně blízko, Na dno vášně, Voda pro slony, Sekretariat, Škola života, Oddělené světy, Mezi cizinci. Vše ke stažení na Ulož.to.cz
0x
Nedotknutelní jsou moc pěkný film. Miluju filmy. Doporučuji shlédnout csfd.cz/... pokud budete sama doma. Romantika,při které jsem posledních 20 minut plakala,krásné...vážně! No a pokud se budete koukat s mužem, nic nezkazíte filmem Vykoupení z věznice Shawshank, to mě nikdy nezklame))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.