Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro fanoušky japonské mangy

Od: break* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, pro ty z Vás, co znají populární animovaný seriál NARUTO a následně NARUTO Shippuuden, mám otázku. Nevíte, v jakém dílu Sasuke zabije Itachiho? Nemůžu to nikde najít, a jelikož je pro mě ta manga ještě docela nová (objevila jsem ji někdy v srpnu), ještě jsem se k té epizodě nedostala, ale ráda bych ji viděla co nejdřív. Děkuju. *palec*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

No, ve skutečnosti Sasuke Itachiho nezabije, ale to je detail. Jinak "komiks" je manga a seriál je anime. Z tohohle to vypadá, že to mícháš dohromady. Ale jinak tedy v anime zemře Itachi v epizodě 138, v manze v kapitole 393.

break*
hodnocení

Díky, toto jsem potřebovala. Ano, moc se v tom nevyznám, takže ještě děkuju za objasnění, už v tom mám jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]