Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak Vetrelec roste

Od: rumcais odpovědí: 9 změna:
Jak je mozne, hlavne v dilu Vetrelec a Vetrelec 3, ze z mrnaveho vetrelce je bez zadne dalsi obeti tak velke monstrum, treba v te trojce se vylihne ze psa, ale jenom ta hlava vetrelce je vetsi nez ten pes. Nevyvetlovali to nekdy v nejake vystrizene scene?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Jestli to nebude náhodou tím, že jde o Sci-fi a ne dokument. *smich*

axlik*

:D :D dokument o životě vetřelce

filuta*
hodnocení

0x

:D To je náhodou super dotaz. No, nevím. Možná nezáleží na čem se vetřelec napase. Třeba to autoři neřešili. Tady neřeší úplně to samé co vy, ale údajně mu trvá vyrůst nějakých 6-8 hodin. :) :) scifi.stackexchange.com/...

hankauk*
hodnocení

0x

Vetřelec musí mít hostitele, ze kterého se vyklube. A když se vyklube, tak není velký. Ale je fakt, že pak z "mimina" naroste do dospěláka strašně rychle! No... je to potvora.*smich*

martinhajek*
hodnocení

0x
Tyhle nezapomenutelné potvory žeru dodnes. A vetřelčí královna je můj favorit! ;)
cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

JÁ nevím, jak to je, ale třeba Lucas o svých Hvězdných válkách prohlásil, že pro účely tohoto filmu si prostě vymyslel nová pravidla (a fyzikální zákony), jejichž součástí je, že zvuk se šíří vakuem, Jak? prostě na PŘÁNÍ REŽISÉRA.

dzordz*
hodnocení

0x

Velmi zajímavá stať na téma fyziky, reálnosti potvor a jejich biologické stavby: fathom.lib.uchicago.edu/...

Akorát o těch vetřelcích tam nic není no..

ladaadal*
hodnocení

0x

Vezmu-li nadpis otázky - jak vetřelec roste, nezbývá mi než odpovědět: JAKO Z VODY. Jinak na to koukám taky rád, ale taková věc mě ještě nenapadla. Spíš řeším, jak se zachovat, až se dostane na Zemi.*smich*

martinhajek*
Ale ONI už přece na Zemi jsou. V podzemním komplexu v Antarktidě, přece... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]