Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pisen z reklamy

Od: amelikaame* odpovědí: 6 změna:
Mam otazku, nevite jak se jmenuje pisnicka z aktualni reklamy na ordinaci v ruzove zahrade? Je celkem znama ale nwm jak se jmenuje...dik za odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

známá může bejt jak pro koho,nechápu kdo kouká na takovýhle nesmysly,nemáš doma ovladač?

pardon za češtinu

amelikaame*
hodnocení

Tak hraje se celkem dost v radiich no hrala...zaslechla jsem kousek...no...
doplněno 20.08.12 21:59: A na ordinaci nekoukam...pokud nemate zajem odpovedet na tuto otazku, nemusite...pouze jsem se slusne zeptala
askmenow*

Spíš než za češtinu byste se měl omlouvat za vaše nesmyslné myšlenkové pochody. Dedukovat, že někdo kouká na seriál podle toho, že se ptá na píseň z UPOUTÁVKY je asi stejné jako si myslet, že má někdo doma všechno, od čeho slyšel reklamu a písničku v ní.

A i kdyby, tak je vám po tom kulový.

doplněno 20.08.12 22:14:

A na upoutávku budu dávat pozor, až ji budou dávat, třeba něco odchytím ;)

hodnocení

0x

Aktuální reklamu na ordinaci jsem neviděla, seriál provází píseň Miro Žbirky a Evy Früligové - Někdystačídátjendech. Jestli to náhodou není ona...

doplněno 20.08.12 22:06:

opr. Někdy stačí dát jen dech. Nedopatřením se mi to spojilo v jedno slovo. Omlouvám se.*zed*

amelikaame*
hodnocení

Moc dekuji...ta pisnicka je take pekna a libi se mi, ale aktualni je anglicka...nicmene jsem rada za kazdou radu ;)

Je to Beyoncé - Halo

doplněno 20.08.12 23:00:

Ještě pro kontrolu, upoutávka je třeba zde: http://ordinace.nova.cz/clanek/novinky/ordinace-v-ruzove-zahrade-2-vstupuje-do-8-sezony.html

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]