Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějakej smutnej doják?

Od: drsnak odpovědí: 9 změna:

Zdárek, normálně se dívám na sci-fi, válečný, nebo hororový filmy. Ale tak nějak sem dostal chut na nějakej doják, to zažívám porpvý :D Příklad, třeba jak maminka, nebo tatínek pomalu umírají a užívaj si života a pak zemřou, něco dojemnýho viděl sem Poslední prázdniny a to mě spíš pobavilo. Fakt něco smutnýho, díky!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Sám sis odpověděl. Je to film: Děsnej doják. :)
drsnak
hodnocení

Ná a je to fakt smutný? :D Připomíná mi to Drsnej biják, nebo jak to je :D

kesse*
hodnocení

0x

Tak třeba Titanic .. To je dojemná klasika .. ;)

Prý je dobrý film "Je to i můj život" ...

Další dobré filmy jsou například :

Dopisy pro Julii

Dům u jezera

Hříšný tanec

Jen přes její mrtvolu (Ten je ale spíš vtipný ;))

Kate a Leopold

Kašlu na lásku

Krásná pokojská

Lemra líná

Mezi námi děvčaty

Znovuzrozená (Ale to není romantický film :D )

Moulin Rouge

Nikdy to nevzdávej

Pretty Woman

Přes noc třicítkou

John Tucker musí zemřít

Smím prosit?

Válka nevěst

Vlastní pravidla

William a Kate

Život s Helenou

Stačí si vybrat ;))

doplněno 18.08.12 19:52:

Mimochodem to jsou vesměs romantické komedie .. ;)

Pokud chceš něco vážně smutného, navrhuji "A walk to remember" -> Ale pozor, jsou tam písničky od mandy Moore a většina lidí j prostě nesnese.. ale film je krásný a určitě stojí za zkouknutí ... ;) Další vyloženě smutný je "A co když je to pravda?" nabo např. P.S. Miluji tě (Možná jsem ho už zmínila .. nejsem si jistá ;))

No, jestli chceš další nápady, napiš ... :D Většinu romantických komedií jsem viděla .. :D

askmenow*

Všechny co jsem viděla z vašeho seznamu mají happy end, to není moc doják, ne?

Napadá mě (podle mě super, vážně) Into the wild - Útěk do divočiny. Jen doporučuji spíš titulky, pokud e originální zvuk, dabing mě zklamal, nějak to nevyznělo.

Přelet nad kukaččím hnízdem.

Zelená míle

... ale rozhodně to nejsou filmy o lásce

doplněno 19.08.12 16:09:

A walk to remember jsem neviděla.

I Titanic podle mě svým způsobem happy end má. Sice spolu nezůstanou, protože Jack nepřežije, ale jí setkání s ním pomůže změnit život, opustit chlapa, kterého nemiluje a prožít dlouhý život, který by bez krátkého setkání s Jackem vypadal jinak. A očividně i potkala nějakou další lásku, když měla děti a vnoučata ;)

kesse*

Všechny ne .. ;)

Např. A walk to remember nebo titanic nemají happyend ani náhodou ..;)

jokec
hodnocení

0x

Grand Torino

csfd.cz/...

Konec by tě mohl trochu dojat.

hodnocení

0x

Doporučuju Pevné pouto, to je docela drsné.

Dále: Philadelphia (chlap umírá na AIDS), Muž na Měsíci (o Andym Kaufmanovi, umřel na rakovinu), no a klasiky - Rain Man, Zelená míle...

raadek*
Faunův labyrint.

dzordz*
hodnocení

0x

Mary and Max, Crash, 7 Pounds, 3-Iron, The Reader.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]