Nejste přihlášen/a.
Zdárek, normálně se dívám na sci-fi, válečný, nebo hororový filmy. Ale tak nějak sem dostal chut na nějakej doják, to zažívám porpvý :D Příklad, třeba jak maminka, nebo tatínek pomalu umírají a užívaj si života a pak zemřou, něco dojemnýho viděl sem Poslední prázdniny a to mě spíš pobavilo. Fakt něco smutnýho, díky!
Tak třeba Titanic .. To je dojemná klasika ..
Prý je dobrý film "Je to i můj život" ...
Další dobré filmy jsou například :
Dopisy pro Julii
Dům u jezera
Hříšný tanec
Jen přes její mrtvolu (Ten je ale spíš vtipný )
Kate a Leopold
Kašlu na lásku
Krásná pokojská
Lemra líná
Mezi námi děvčaty
Znovuzrozená (Ale to není romantický film :D )
Moulin Rouge
Nikdy to nevzdávej
Pretty Woman
Přes noc třicítkou
John Tucker musí zemřít
Smím prosit?
Válka nevěst
Vlastní pravidla
William a Kate
Život s Helenou
Stačí si vybrat )
Mimochodem to jsou vesměs romantické komedie ..
Pokud chceš něco vážně smutného, navrhuji "A walk to remember" -> Ale pozor, jsou tam písničky od mandy Moore a většina lidí j prostě nesnese.. ale film je krásný a určitě stojí za zkouknutí ... Další vyloženě smutný je "A co když je to pravda?" nabo např. P.S. Miluji tě (Možná jsem ho už zmínila .. nejsem si jistá
)
No, jestli chceš další nápady, napiš ... :D Většinu romantických komedií jsem viděla .. :D
Všechny co jsem viděla z vašeho seznamu mají happy end, to není moc doják, ne?
Napadá mě (podle mě super, vážně) Into the wild - Útěk do divočiny. Jen doporučuji spíš titulky, pokud e originální zvuk, dabing mě zklamal, nějak to nevyznělo.
Přelet nad kukaččím hnízdem.
Zelená míle
... ale rozhodně to nejsou filmy o lásce
doplněno 19.08.12 16:09:A walk to remember jsem neviděla.
I Titanic podle mě svým způsobem happy end má. Sice spolu nezůstanou, protože Jack nepřežije, ale jí setkání s ním pomůže změnit život, opustit chlapa, kterého nemiluje a prožít dlouhý život, který by bez krátkého setkání s Jackem vypadal jinak. A očividně i potkala nějakou další lásku, když měla děti a vnoučata
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.