Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny příznivce Olympiády.
Tentokrát se můj dotaz týká jedné z reklam propagujících Olympiádu v Londýně.
Myslím že běžela pouze na programu ČT4 a možná ČT2. Jako vždy tam byla spousta záběrů na sportovce. Jediné co by mohlo být jako záchytný bod je část kde jsou zachceny baletky. Do toho hraje hudba (spíše rockového žánru) a o ni mi právě jde. Hledala jsem celé dvě hodiny a našla jsem snad všechny reklamní upoutávky na tuhle akci - samozřejmě až na tu co hledám.
Vše končí slovy: "A kde je tvůj limit? Předveď co dokážeš na Olympijských hrách v Londýně."
Prosím každého kdo už ten spot viděl a ví od jaké kapely písnička je nebo přímo název písničky, aby se ozval.
Vím, že je už trochu pozdě a většina už neví o jaký spot se jedná, ale přesto díky za jakoukoli snahu.
Na ukončení olympiády se uskutečnil koncert britských interpretů pop a rock hudby,na konci vystoupila jedna rocková kapela,která zahrála skladbu,provázející olympijské soutěže,Možná je to to,co hledáš.Pravděpodobně The Who.
JABRAKA
doplněno 16.08.12 22:35:Také by to mohla být performace N UCE
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.