Nejste přihlášen/a.
Ahoj, znáte nekdo nejaký pekný thriller neo drama. Nechci zadne sci-fy,... mam rada filmy tipu hra o dite, nocni let, unos za bileho dne, ukryt ale i krutá pravda,... neznáte nekdo neco podobného?
PS: Kdysi jsem videla film o tom jak jednu zenu nekam zavreli a ona se telefonem, který tam zprovoznila dovolala nejakému mladému klukovi (myslím že taxikári) a on ji pomohl najit? dekuju
myslím, že se jmenoval taxikář jak píšetemáte stejný vkus jako já sci-fi nesnáším tyhle filmy miluju...třeba ted nedávno dávali úplné bezvětří, pak film s Tarou Reid myslím že ostrov smrti, sedm hříchů atd...
ty tipy které jste psala jsem neviděla tak se aspon podívám zrovna nedávno jsem plánovala hru o dítě...ještě mě napadá:žít po svém,kat,atd...mkněte na csfd.cz tam si zadáte kritéria filmu a vyjede Vám spousta nabídek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.