Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní úraz část.inv.důchod

Od: dohnalova* odpovědí: 2 změna:

prosím o radu stal se mi prac.úraz po kterém mám celoživotní následky rok jsem pobírala plný inv.důchod pak mi byl přiznán částečný a u zaměstnavatele u kterého jsem pracovala a kde se mi stal úraz se dělala 3 roky rekonstrukce objektu nyní doděláno.Dozvěděla jsem se že mi zaměstnavatel měl doplácet rozdíl mezi důchodem a mzdou.Jaká je promlčecí doba myslím že zaměstnavatel se měl se mnou vyrovnat jak bych měla postupovat děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Paní Dohnalová, obraťte se na příslušný inspektorát práce. Ten řeší pracovně právní vztahy a finanční nároky. Nevím ovšem nic moc o promlčecích lhůtách, ale pokud se s touto otázkou obracíte pro radu a pomoc po době delší než 3 roky, nedávám Vám moc šancí na úspěch. Ovšem za pokus to stojí vždycky.

statnisprava.cz/...

dohnalova*
hodnocení

jj děkuji mockrát děkuji ale pracoviště bylo 3 roky uzavřené z důvodu rekonstrukce ale myslím si že podnik se se mnou měl vypořádat sám chtěli vědět kolik mám část.důchod atd každopádně to zkusím nic za to nedám hezký večer Dohnalová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]