Nejste přihlášen/a.
prosím o radu stal se mi prac.úraz po kterém mám celoživotní následky rok jsem pobírala plný inv.důchod pak mi byl přiznán částečný a u zaměstnavatele u kterého jsem pracovala a kde se mi stal úraz se dělala 3 roky rekonstrukce objektu nyní doděláno.Dozvěděla jsem se že mi zaměstnavatel měl doplácet rozdíl mezi důchodem a mzdou.Jaká je promlčecí doba myslím že zaměstnavatel se měl se mnou vyrovnat jak bych měla postupovat děkuji
Paní Dohnalová, obraťte se na příslušný inspektorát práce. Ten řeší pracovně právní vztahy a finanční nároky. Nevím ovšem nic moc o promlčecích lhůtách, ale pokud se s touto otázkou obracíte pro radu a pomoc po době delší než 3 roky, nedávám Vám moc šancí na úspěch. Ovšem za pokus to stojí vždycky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.