Nejste přihlášen/a.
Ahojda poradi nekdo peknej filmek na dnesni den? Nemam co na praci :D Neco jako: Navzdy spolu, nebo klidne nejaky horor, diky moc ![]()
no pááni
to jsme to dopracovali ...když už je tu otázka takového typu ),,nemám co na práci" ale přesto hledat nic nebudu ,někde se zeptám a počkám si, co mi bude naděleno ![]()
2 dny v New Yorku, Lovec upírů, Ahoj!Jak se máš?, Andělský podíl, Angele a Tony, Až výjde měsíc, Bajkonur, Bez kalhot, Černobylské deníky, Diktátor, Doba ledová 4: Země v pohybu, DonT stop, Do Říma s láskou, Extáze, Faust,Five-Year Engagement, Hodný syn, Iron Sky, Jak porodit a nezbláznit se, Car,Jump Street 21, Konfident, Líbáš jako ďábel, Madagaskar 3, Marieke, Marieke, Moje letní prázdniny, Muži v černém, Nekonečný rockový mejdan, Nedotknutelní, Něžnost, Pařmeni, Piraňa, Praho má lásko, Projekt X, Prometheus, Sněhurka a lovec, Spider-Man 4, Tady hlídám já, Turné, Urbanized, Útěk z MS-1, Zvířata, American Translation, Bourneův odkaz, Cosmopolis, Divoká stvoření jižních krajin, Méďa, Meteora, Můj otec je šílenec, Nevěrníci, Rebelka, Sousedská hlídka, The Amazing Spider-Man, Temný rytíř povstal, Do Říma s láskou, I ženy mají své dny, Jak porodit a nezbláznit se, Od soumraku do úsvitu, Andělský podíl, Kdo je tady ředitel?, Okresní přebor: Poslední zápas Pepíka Hnátka, Faust,Iron Sky, Probudím se včera...
Seznam jistě není kompletní, ale snad si něco vyberete. ![]()
Ja si někdy hledám na stránkách borce : ulozto.cz/...
Když nevím co by, najdu to v : csfd.cz/...
Je tam hodnocení filmů uživateli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.