Nejste přihlášen/a.
Ahojda poradi nekdo peknej filmek na dnesni den? Nemam co na praci :D Neco jako: Navzdy spolu, nebo klidne nejaky horor, diky moc
no pááni to jsme to dopracovali ...když už je tu otázka takového typu ),,nemám co na práci" ale přesto hledat nic nebudu ,někde se zeptám a počkám si, co mi bude naděleno
2 dny v New Yorku, Lovec upírů, Ahoj!Jak se máš?, Andělský podíl, Angele a Tony, Až výjde měsíc, Bajkonur, Bez kalhot, Černobylské deníky, Diktátor, Doba ledová 4: Země v pohybu, DonT stop, Do Říma s láskou, Extáze, Faust,Five-Year Engagement, Hodný syn, Iron Sky, Jak porodit a nezbláznit se, Car,Jump Street 21, Konfident, Líbáš jako ďábel, Madagaskar 3, Marieke, Marieke, Moje letní prázdniny, Muži v černém, Nekonečný rockový mejdan, Nedotknutelní, Něžnost, Pařmeni, Piraňa, Praho má lásko, Projekt X, Prometheus, Sněhurka a lovec, Spider-Man 4, Tady hlídám já, Turné, Urbanized, Útěk z MS-1, Zvířata, American Translation, Bourneův odkaz, Cosmopolis, Divoká stvoření jižních krajin, Méďa, Meteora, Můj otec je šílenec, Nevěrníci, Rebelka, Sousedská hlídka, The Amazing Spider-Man, Temný rytíř povstal, Do Říma s láskou, I ženy mají své dny, Jak porodit a nezbláznit se, Od soumraku do úsvitu, Andělský podíl, Kdo je tady ředitel?, Okresní přebor: Poslední zápas Pepíka Hnátka, Faust,Iron Sky, Probudím se včera...
Seznam jistě není kompletní, ale snad si něco vyberete.
Ja si někdy hledám na stránkách borce : ulozto.cz/...
Když nevím co by, najdu to v : csfd.cz/...
Je tam hodnocení filmů uživateli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.