Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s nacatym dnem?

Od: peranice odpovědí: 9 změna:

Ahojda poradi nekdo peknej filmek na dnesni den? Nemam co na praci :D Neco jako: Navzdy spolu, nebo klidne nejaky horor, diky moc :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no pááni *nevi*to jsme to dopracovali ...když už je tu otázka takového typu ),,nemám co na práci" ale přesto hledat nic nebudu ,někde se zeptám a počkám si, co mi bude naděleno *zed*

peranice
hodnocení

Zrovna dnes nemam co delat tak se chci podivat na peknej film a chci si ho od nekoho doporucit! Paneboze, co dnes jsou za lidi *zed*

hodnocení

0x

2 dny v New Yorku, Lovec upírů, Ahoj!Jak se máš?, Andělský podíl, Angele a Tony, Až výjde měsíc, Bajkonur, Bez kalhot, Černobylské deníky, Diktátor, Doba ledová 4: Země v pohybu, DonT stop, Do Říma s láskou, Extáze, Faust,Five-Year Engagement, Hodný syn, Iron Sky, Jak porodit a nezbláznit se, Car,Jump Street 21, Konfident, Líbáš jako ďábel, Madagaskar 3, Marieke, Marieke, Moje letní prázdniny, Muži v černém, Nekonečný rockový mejdan, Nedotknutelní, Něžnost, Pařmeni, Piraňa, Praho má lásko, Projekt X, Prometheus, Sněhurka a lovec, Spider-Man 4, Tady hlídám já, Turné, Urbanized, Útěk z MS-1, Zvířata, American Translation, Bourneův odkaz, Cosmopolis, Divoká stvoření jižních krajin, Méďa, Meteora, Můj otec je šílenec, Nevěrníci, Rebelka, Sousedská hlídka, The Amazing Spider-Man, Temný rytíř povstal, Do Říma s láskou, I ženy mají své dny, Jak porodit a nezbláznit se, Od soumraku do úsvitu, Andělský podíl, Kdo je tady ředitel?, Okresní přebor: Poslední zápas Pepíka Hnátka, Faust,Iron Sky, Probudím se včera...

Seznam jistě není kompletní, ale snad si něco vyberete. *haha*

Dobrý den, Magdon. Díky za skvělou nabídku. *palec*

peranice
hodnocení

Díky moc! Konečně někdo normální *srdce*

Nektere tituly se Ti tam opakujou. Jde o pokracovani, shodu jmen, chybu, nebo zamer?*smich*

abych řek pravdu, jen se mi to nechtělo kontrolovat a spoléhal jsem na to, že to nikdo nebude tak do podrobna číst ;)

doplněno 01.08.12 15:27:

některé se opakujou, některé zase chybí. Takže v průměru je to správně :-P

imis*
hodnocení

0x

Ja si někdy hledám na stránkách borce : ulozto.cz/...

Když nevím co by, najdu to v : csfd.cz/...

Je tam hodnocení filmů uživateli.

holkamodrookad
hodnocení

0x

Zkus mě rozesmát... nejlepší komedie :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]