Nejste přihlášen/a.
dobrý večer máte někdo zkušenost s anastézií epidural po operaci kolene,operace provedena v pondělí druhý den propuštění domů .Koleno tak nebolí jako hlava ucho a dnes záda.Voláno do nemocnice kde zákrok prováděli bylo sděleno když se stav nezmění že budou muset dát nějaké krevní destičky.Můj názor je že byl špatně napíchnut epidural.Mám o příbuznou strach prosím poradte nutné děkuji
Dobrý den, měla jsem podobné problémy po císařském řezu, anestezii jsem měla spinální (to je injekce do páteř).
Od druhého dne jsem měla ukrutné bolesti hlavy a kolem krční páteře - nemohla jsem ani vstát, jen ležet. Zvracela jsem. Toto se opravdu stát může, nemusí to být špatně napíchnuté.Doporučovali mi ležet a hodně pít (i 5 litrů tekutin). Bohužel se to nelepšilo, tak jsem dostala 2 dny po sobě oba dny infůzy. Už po první se to výrazně zlepšilo a po druhé bylo po bolesti. Kdyby to udělali hned, nemusela jsem 3 dny trpět.
ta bolest souvisí s únikem nepatrného množství mozkomíšního moku.
Také nejsem odborník a mám po dvou operacích kolena a možná mě čeká a epidural bych si nikdy nedala.Mě ještě po nárkoze a spon týden není dobře.Určitě bych stále byla v kontaktu z nemocnicí a volala bych i obvodního lékaře a konzultovala.Může to být i tlak.Noha podložená nahoře a i polštář více na hoře pod hlavou a pít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.