Nejste přihlášen/a.
BRISA- Jsou všude linky duvěry obrat se o pomoc tam-ještě mužež požádat soc.uř.Vím jak to máš těžký, ale jedině tam se obrat rychle o pomoc tam ti poradí co a jak dál (jak muže kolega zwiki napsat zfetované rodiče) to by si neměl dovolit napsat.Udělej to co nejrychleji tohle by si tvá matka neměla vubec dovolit k tobě, už jsi dospělá, ale ani tak by se neměla k tobě chovat ani otec.Podle mě raději opust rodinu vím bude to moc težký, ale oni ti pomužou a jesli ne já ti ráda pomužu.SO
Ahoj Briso,
Mívala jsem stejný problém , s taťkou jsem vždycky dobře vycházela, ale moje mamka mě bila přesně jako tebe, za neumité nádobí, za neuklizený pokoj, zacházelo to až do modřin, Když se vytočila sbalila mi batoh a vyhodila mě z baráku at táhnu do... že jsem stejně ze smeťáku a to bych mohla pokračovat do nekonečna,, nebrala jsem to, ale jako týrání dítěte, moje máti takhle byla taky vychovávaná (a já doufám, že já svoje děti takhle vychovávat rozhodně nebudu). Trpěla jsem takhle do svých 15 ti pak jsem odešla na intr, doma jsem byla jen víkendy, kdy to mámu občas chytlo, ale utíkala jsem pryč ke kamarádům.. v 19 ti jsem maturovala pak hodně pracovala a doma skoro nebyla, moje máma to vše neunesla a dostala mrtvici, byla prostě moc histerická, teď je sice na mě milá, ale člověk to nezapomene a bohužel musím říct, že si k ní cestu těžko hledám. Zkus od Vašich vypadnout. Pomůže Ti to, já jela na rok jako aupair, a jak mě měli rádi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.