Nejste přihlášen/a.
Dobry den,pamatuji si jen utrzky vet z teto pisne a bohuzel uz ani nevim,zda je moravska,ci jina.Tuseni mam vsak ze ji i zpival Jozka Cerny.Zpiva se -Nenamluvaj si me,frajarko-u z dediny.U prostred dediny,dievca vydavaju,devca vydavaju.To je jedine,co si mlhave pamatuji,slysela pred lety,Rada bych si zase poslechla.Dekuji
písnička se jmenuje V hornom koncu svítá
*
V hornom koncu svítá, v dolnom zažehajú
uprostred dedidy děvča namlúvajů,
děvča namlúvajú.
*
či ťa dievča či ťa čerti malovali
že do tvojich líček tolej krásy dali
tolej krásy dali
*
Ma maloval malér z vysokéno neba
chudobnej děvčici tolej krásy treba
tolej krásy treba
*
Nádherná písnička, ale bohužel jsem ji nenašel na Youtube.
Figurek,moc dekuji.to musi byt ona,ikdyz slova si uz nepamatuji.Aspon ty slova tedy a hlavne ze uz se vi oc jde.Treba jeste nekdo objevi.
Pro figurek-poslouchal jste tu pisen z odkazu Bimbam?Tam jsou zas jeste jine sloky,asi bude vice verzi,nebo jich je plno.Koukala jsem nakonec podle nazvu,ze Jozka Cerny ji opravdu zpiva,ale nema ji na you tube,jen k prodeji DV,se svatebnimi pisnemi.jsem moc rada,ze z pomoci vsech se podarila najit.diky i vam
Asi vím co myslíte, ale nevím, kde tu písničku na internetu najít, Leda si koupit CD. Písnička by se měla jmenovat: Nevydávaj sa ty dívča eště. Tady je CD, na kterém tuto písničku můžete najít multisonic.cz/...
Dobry den,minule jsem tu slibovala ze jak bude trochu casu,ze si melodii teto pisne vytukam na klaviru a napisi sem noty,ze treba nektery muzikant bude vedet oc jde.Jenom ze mam trochu problem.Sice si melodii vytukam ,ale neumim moc zapisovat noty klaviru. tehle pisnicky se jde treba o oktavu smerem doprava,takze to neumim zapsat.pokusim se tedy po svem-Zaciname od G,F,E,F,G,G,pak jeG a skocime o jednu oktavu doprava na E a zpet doleva pokracujeme D,C,H,D,C.Dalsi D,D,D,D,A,H,C,C,G,G,E,G,A,F,D,G,F,E.Je to jen takovamala npoveda,ja nevim jak mam rozdelit takty,nic.Jsem sumarka,noty moc neovladam.Dokazal by to u nekdo napsat do linek,nebo nejak srozumitelneji?Dokazi vytukat i v jinych notach nemusim od G a nevim v cem ji v originale hraji,jen ten zapis,nevim si moc rady.Pisen je pomala,tahle se zpiva,procitene.Prvnich 5 tonu rychleji,asi na 1az 2 doby a 6 toń delsi atd,fakt nevim jak to napsat.Dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.