Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmove komedie

Od: johny* odpovědí: 11 změna:

Ahoj nevide nekdo uplne skvele komedie u kterych se poradne zasmeju? dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zloději z Harvardu - u toho není chvilka kdy si člověk může od smíchu odpočinout :D

hankauk*
hodnocení

1x

Z českých například: Čtyři vraždy stačí drahoušku, Což takhle dát si špenát, Světáci...

Ze zahraničních: Drž hubu!, Pošetilost mocných, Růžový panter... , Rabi Jácob, Křidýlko nebo stehýnko atd...

aurora*
hodnocení

1x

Blbec k večeři :)

fsdffds
hodnocení

0x
Deník malého poseroutky 2 :D

hop®
hodnocení

0x

Nedávno jsem kamarádovi doporučoval jednu méně známou: Yankee Zulu

hodnocení

0x

Za mně určitě Malý krámek hrůz < csfd.cz/...>.

Je to směsice komedie, scifi, hororu a muzikálu. Zasmějete se určitě a poteší i hodnocení na ČSFD - pěkných 75%.

dery*
hodnocení

0x

Nedotknutelní.

Tváří se to jako srdcervoucí dramaťák, ale fakt se to tak jen tváří, dost jsme se u toho pobavili.

cockpunk*
hodnocení

0x

Já jsem zastáncem série Bláznivých střel s Leslie Nielsenem*palec*

tatranka*
hodnocení

0x

Zkus mě rozesmát, Divočáci, Fotr je lotr

david199444*
03.07.12 14:41
hodnocení

0x

Borat :)

paldo*

hehe, těch je hrozně moc xD

mohu třeba doporučit : Scary Movie, nebo je dost dobrý Diktátor. Dále Šéfové na zabití, Paul(ale to je možná trošku slabší, i když dost dobrá herecká dvojka - Pegg a Frost) , Soumrak mrtvých a samozřejmě nesmí chybět Johnny English. Jednička dobrá, dvojka ještě lepší.. U toho jsem se popadal smíchy *ua**vtip*

Také se nemohu nabažit Sandlerovkama(i když byl hrozný propadák Jack a Jill - ušlo to, ale Sandler umí o dost lépe zahrát :) ). Ze sandlerovek bych mohl doporučit : Zkus mě rozesmát, Machři, Když si Chuck bral Larryho nebo třeba Trestná lavice ..

Doufám, že Vám seznam trochu pomohl a něco si z něho vyberete ;) *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]