Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání filmů na Youtube - porušování práv

Od: nereg odpovědí: 3 změna:
Na Youtube se nesmí nahrávat filmy a veškerá videa, které nevlastníme. Na Youtube jsem ale našel spousty filmů, které někdo nahrál. Zkusil sem taky nahrát několik filmů. 2 z nich bylo v některých státech blokováno, jeden nemá žádné upozornění, další bylo celosvětově blokováno a na další nahraný film mi přišlo toto: "Na základě oznámení třetí strany zaslaného uživatelem MC for Warner Bros. jsme deaktivovali následující materiály, které byly označeny jako porušující práva." Můj účet není v dobrém stavu. Musel jsem dále vyplnit 4 otázky k videu týkající se porušování autorských práv.Z upozornění a ze zmiňovaného videa jsem se dozvěděl, že další 2 nahlášení o porušování autorských práv se můj účet smaže. Mám na to několik zásadních otázek:1. Proč některé filmy nic neporušují (nepřijde mi žádné oznámení) a některá videa jsou automaticky celosvětově blokována?2. U videa,u kterého přišlo oznámení o porušení autorských zpráva přišla hned po nahrání toho jednoho filmu. Může mi přijít oznámení i na filmy, která nebyla automaticky zablokovaná a veřejně se dají zhlédnout?3. Jaké filmy můžu nahrávat, aniž bych riskoval oznámení?4. Mám to vůbec riskovat kvůli smazání účtu?Co mi můžete poradit? Jaký máte na to názor?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

0x

1. Ostatní filmy taky porušují, ale nikdo to nenahlásil.

2. může

3. Můžeš natočit svůj vlastní film a pak to dát na youtube.

4. riskuješ víc než jen smazání účtu

buss
hodnocení

0x

Kdo to má číst, nejde to napsat normálně?
Odkazuji na autorský zákon, má ho každá slušná země.

joudic*
hodnocení

0x

Vse je zalozeno na bonzu, pokud je a porusuje, bude do te doby nez to nekdo nabonzuje, CZ filmy predpokladam vydrzi dele nebot USA se do nas nesere

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]