Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na skupiny - rock

Od: pavel5 odpovědí: 6 změna:

Nazdárek, chtěl bych poradit nějaké kapely, které rádi posloucháte - nejlépe rock.. Poslouchám typ green day, my chemical romance, beatles, led zepellin, aerosmith,...
Nechci žádný metal apod.. rád bych něco spíše klidnějšího, ne moc uřvané :)

Mockrát díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liosibhe15
hodnocení

0x
Co například Pink Floyd? Dále mám ráda například The Who či R.E.M. ... Za zkoušku to stojí ;)

stasek
hodnocení

0x

Nirvana, Guano Apes... DOPORUČUJU

liosibhe15
hodnocení

0x
Ano, Nirvana je skvělá, ale řekla bych, že se řadí do těch uřvanějších kapel...

dzordz*
hodnocení

0x

Stratovarius, HIM, Queensrÿche, Avenged Sevenfold, Edguy.. možná něco bude uřvanější, možná něco ne, dokud to je melodické a dá se to poslouchat, tak je to ok.

pavel5
vsem mockrat diky za radu urcite vyzkousim.samozrejm pokud to je trochu urvanejsi, tak mi to moc nevadi:) rockse mi libi.. ale nelii se mi uz kde za celou pisnicku jsou slyset jende slova a cloveku to trha usi.. .

tomasgulas
hodnocení

0x

Zkus třeba Joa Satrianiho, desku Extremist. Je to instrumentální. Pokud Tě to neosloví, neva. Každý není na muziku :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]