Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy z zdf

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

, dobrý den kde sehnat filmy v němčině co dávaji na ZDF
(takov ty nemecke treba od Ingy Lindstrom nb tak)? lze to třeba nějak nahrát přes set-top-box? nebo jak to udelat? nebo treba najit stranku kde jsou cele online ke shlednuti a nejakym programem to stahnout?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud bydlíte v pohraničí a přijímáte signál programu ZDF přes DVB-T,můžete si film nahrát přes USB.

Použijte vhodný přijímač DVB-T, např. Strong 5203.

Dvouhodinový záznam má asi 4 GB.

lindaf*
hodnocení

takze to bych sehnala ten DVB-T a musim tam byt otvor na flashku tu tam dam a nastavim a ono se mi to tedy nahraje... a kolik stoji ten STRONG treba?

lindaf*
hodnocení

alza.cz/... tenhle by to take zvladl?

No,když se podíváte,jaké má konektory,tak USB tam není...

Jestli by to šlo nahrát přes SCART na videorekordér...,no asi ano,jenže to budete mít na videokazetě a ne na DVD.

A DVD předpokládám,že asi chcete.

Ten Strong 5203 stojí asi 600,- Kč. Tohle se mi zdá zbytečně drahé.Ale koukal jsem jen zběžně,co to má za funkce.

Doporučuju návštěvu elektroobchodu a osobní domluvu,žádné zásilkové služby.

doplněno 21.06.12 16:54:

Teď tam vidím,že prodej 5205 už skončil.

Doporučuju opravdu osobní návštěvu nějakého elektromarketu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]