Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hitparáda

Od: postolet odpovědí: 5 změna:

Pamatuje si někdo ( spíš generace konce 70 a začatkem 80 let ) v televizi kdysi na pořad HITPARÁDA? Scháním někoho, kdo má na něčom nahraných alespoň pár dílů. Připomenu, že ten pořad moderoval MARTIN HRDINKA.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Martin Hrdinka Před rokem 1989 s médii nespolupracoval. V letech 1990-1998 byl scenáristou a moderátorem populární "Televizní hitparády"nejprodávanějších alb, tehdy jediného programu tohoto druhu na našich obrazovkách. (zdroj: rozhlas.cz/... 20.06.12 18:29: Nebyl to SALAVA?.?.?
postotet
hodnocení

Ano Petr Salava moderoval jen prvních asi 5 dílů HItparády v roce 1991. od půlky roku 1991 až do roku 1998 už se toho po Salavovi ujal Hrdinka Martin. Scháním kdo má nějaké video-nahrávky alespoň pár dílů Hitparád.

hanher*
hodnocení

0x

Tady jsem našel asi nějaký sestřih:

postotet
hodnocení

...Díky ti hanher, že jsi našel něco na youtubu z té Hitparády. Jenom by mě zajímalo, kdo to tam dal? Ten dotyčný má asi nahraných pár dílů Hitparád zřejmě na VHS, nebo DVD. - - A to já právě scháním - mít pár dílů Hitparády aspoň va VHS. - - No ale kdyby nebylo vyhnutí, tak aspoň na tom youtubu - - Ale nějaký autor Luděk Malar tam dal na youtube jen jeden díl: a to červnové vydání z roku 1992, pak už tam je jen nějaký sestřich. Přál bych si najít alespoň 10 dílů ( ucelených) Hitparády.

hanher*

Tady máte kontakt na pána, co to tam vložil:

ludekmalar.estranky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]