Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pisnička o jelenovi :D

Od: mosik* odpovědí: 13 změna:

mám směšnou otázku...moje přítelkyně si pořád zpívá úryvek z pisničky . Vypadá to asi tak: Jelené..jelenéé oči máš zelené :D

hledám to všude a nikde nic...sice je to mala napověda ale snad nějaky starši myslivec to pozná a popřípadě dodá odkaz na youtube... díky a nesmějte se mi :D

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
mosik*
hodnocení

díky moc to asi bude ono...a zpívanou formu nemáš někde?

hop®
hodnocení

0x

Tuto píseň asi nejvíce proslavili V. Menšík s J. Bohdalovou ve své scénce...

ulozto.cz/...

repkin*

Zrovna jsem si na to vzpoměl *smich*

doplněno 17.06.12 12:21:

Je možné že je to tohle:?

akordytexty.cz/...

doplněno 17.06.12 12:22:

Jiří Šlitr / Miroslav Horníček - Potkal jsem jelena

hop®

repkine, možné to asi je, když už je tu ten samý odkaz podruhé...*smich*

repkin*

pardon, já si ho nevšiml *hi*

punkturtle*
hodnocení

0x

Já mám pocit, že ve filmu Sestřičky se také objevuje...

mosik*
hodnocení

jj v sestřičkách to taky bylo...a sypejte mi tu odkazy kdo má čas hledat :D jako uryvek jelene...to v menšikovi je ale tak celou pisničku nekde najit?nebo aspon ten refrén?neznám totiž melodii nebo tak něco k tomu...

hop®

A my ten čas mít máme? ;)

ulozto.cz/...

mosik*
hodnocení

sorry ale dik...asi ho máte víc než já když pomáhate druhým :D dik

Mosiku, pomáhat a radit druhým je chvályhodné, ale Ty jsi poměrně dost ochočený, zdá se mi až vyčuraný. Tak "odcamcaď až pocamcaď" - jo? Jaga.

doplněno 17.06.12 18:19:

A abych to pokárání kapičku vylepšila, za totality se vyprávěl vtip o Leninovi. Znáte?

Přijde pán do prodejny Supraphonu a spustí: Já bych chtěl tu desku, jak se v ní zpívá o Leninovi!

Prodavačka neví, co má na mysli, přemýšlí a nakonec ji napadne: Nemohl byste mi kousek zazpívat?

Pán spustí: Už tróóóubějííí, už tróóóóubějíííí, na horách JE LENIN.

cyril*
17.06.12 21:54
hodnocení

0x

taconevi
hodnocení

0x

Vím že je to blbost ale znám kapelu -JELEN a ta má písničku -jelen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]