Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se poděla Babu Lescautová?

Od: sidek odpovědí: 7 změna:

Ahojky

prosím Vás nevíte jak a popřípadně kam zmizela Babu ze seriálu Julie Lescaut? Vím, že se tam v posledních dílech hodně učila

a snad uvažovala o tom, že odejde za otcem do Singapúru. Jednalo se tak řádově o ty díly kde už je tam doktor Verdon jak randí s Julií a jeho syn Romain /Romén/ kde jsem o ní ztratila stopu.

A pak byly ty díly kde už je Lulie v Paříži a zjevuje se tam jen první dcera Sára a Babu už tam není

Nebylo to někde zmíněno kam odešla nebo kde je jí konec?

Moc díky všem za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"Babu" jednoduše dospěla jako člověk a herečka. Díváte se na fixi a ne na skutečný příběh. Třeba se její agent neshodl na výši honoráře, třeba ji to přestalo bavit, třeba má jinou a lepší nabídku... Bože, Babu přece není skutečná. nesmíte to tak prožívat. Buďte v klidu, nic se s ní nestalo, jen už asi nebude v seriálu, protože má jiné plány...Ale dveře asi nechali otevřené pro její roli, podle Vašich slov. Pokud je někde v v té "tramtáriii" se svým otcem, tak se také po několika letech může vrátit dle scénáře a honoráře. Nebuďte tak naivní.

Suzymon co je naivního na tom, když chce vědět, kde zmizela postava z oblíbeného seriálu? Ani tam nevidím, že by si myslela, že je to skutečné.

A k dotazu: Podle mámy, která na to čučí už asi popáté (dávají to pořád dokola), se Babu opravdu odstěhovala za otcem do Singapuru. Ale jak psala Suzymon, herečka odrostla a buď ji to přestalo bavit, případně se nehodila/nebyla podstatná do dalšího děje.

Ano, budete mít pravdu, ale je to kvůli tomu, že dnes a denně vidím kolem sebe lidi, kteří opravdu žijí "v seriálech", jakoby to byla realita. Jejich vlastní život jim uniká. Tady to nebude zřejmě ten samý případ, ale už se to snad stalo fenomenem dnešní společnosti. Lidé žijí v seriálech. Všelijakých. Nebudu je vyjmenovávat, neboť na ně nekoukám, jediný, který mne napadá je "Ulice". Ale je jich spousta. Asi to je opravdu dneska nějaký únik z reality. Víte, já se nechtěla tazatele nijak dotknout tím, že jsem napsala, že by něměl být tak naivní. I já sama jsem velice naivní, prostě důvěřivá. Třeba v jiných situacích, ale i přesto jsem. Proto jsem také vysvětlovala, kam asi se poděla Babu. Víte, já jsem ta starší generace a milovala jsem seriál "Nemocnice na kraji města", ale tenkrát jsme to tak neprožívali, asi. Nevím, abych zase něco nespletla.

doplněno 13.06.12 21:13:

A ještě doplním, proč mi to přišlo divné. Ten seriál je pokaždé uzavřený policejní příběh, a o to tam vlastně jde. Babu a její sestra a všechny ty okolní postavy jsou jenom přidané hodnoty k hlavnímu příběhu, aby se takzvaně vyplnil "mrtvý čas". A vidíte, lidé si zapamatují Babu a mají starosti, jestli odešla za otcem bůhví kam.

askmenow*

... klid, z dotazu nevyplývá, že by tazatel ztrácel smysl pro realitu, ale že neviděl všechny díly seriálu a chce zjistit kus děje, který mu unikl.

martinaa*

Já taky nějak nechápu, jak souvisí naivita člověka s oblíbenou seriálovou postavou*nevi* Je přece jasné, že člověk v seriálu nežje, ale pokud má postavu rád, tak se o ni zajímá.

sidek
hodnocení

0x

No přesně, já vím, že to není skutečné ale jak je již zmíněno utekl mi kus děje z oblíbeného seriálu

a ptala jsem se jestli tu část jak Babu odchází někdo neviděl, a to že odešla k otci do Singapúru se domnívám, protože to jsem ještě zachytila, že se tam chystala ale další průběh už ne tak nevím :)

moc díky všem za odpovědi!

hodnocení

0x

Jen pro zajímavost. Postavu Sarah hraje Jennifer Lauret (1980), je stále obsazovaná zejména do seriálů a TV filmů. Má tři dcery. Herečka, která hraje Babou se jmenuje Josephine Serre (1982) a ta rovněž hraje v televizních filmech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]