Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout film trust

Od: paja41* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den neví někdo kde stáhnout film Ze včerejška ,dávali na Nově -Trust?Na ulož to nic není .Nebo někde shlédnout.Hodně jsem toho prošla a nejde to nikde pustit.Jen upoutávky.Pája

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Nepoučitelný/á. Zkuste se registrovat na různých war fórech, tam je filmů ke stáhnutí až až, více Vám neporadím.

mikiki5*

Já ho ted stahuji na Cztorrent.cz

je mi líto, ale tato adresa mě přesměruje na nějakou facebookovou stránku. Neměl jsi na mysli cztorrent.net?

doplněno 03.03.14 20:54:

platit není potřeba. jsem na czt už nějaký ten rok, staženo mám přes 1TB a neplatil jsem nic. Jen mám omezené funkce, třeba nemůžu stahovat torrenty novější než 14 dní

Já to taky nechápu,jak se pořád někdo může dokola ptát kde stáhnout to a to. *zed* Ale tak...at se ptají,od toho tyto fora jsou :)

mikihans: miki... měl určitě namysli www.cztorrent.net ,ale musíš tam být zaregistrovanej,zaplatit a mít stažený program kde se ti to bude stahovat. ( a to je asi ten důvod,proč ještě někteří lidé nevědí jak stahovat,jelikož jim to připdne strašně komplikované,ale přitom je to úplně triviální) :)

paja41*
hodnocení

Jo je to triviální,jsou lidi kteří to ovládají a lidi kopyta.Všude taky píšou ztažení zdarma a pak prd.Už mě to taky leze na nerv se ptát.Když jsem se přihlásila a chtěla se podívat bez ztažení tak to jelo 20 vteřin a...!Jen sestřih.Ale dík za odpo.

jakubaa*
hodnocení

0x

Jestli Vám nevadí angličtina,tak ho můžete shlédnout tady

..a stáhnout z youtube přes program aTubecatcher ... http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/ostatni/atube-catcher/

petulas
hodnocení

0x

ahojky muzu ti ho poslat trebas pres skype :) mam ho :) stahla jsem si ho na placenym serveru a ted hledam nejaky souvisejici filmy :) tak kdyztak se ozvy na PNeubauerova@seznam.cz papa

petulas
hodnocení

0x

AHOJKY NEVITE NEJAKEJ DOBREJ FILMEC S PODOBNOU TEMATIKOU? DEKUJI :)

stel42
hodnocení

Ahoj ten film jsemm už našla,dlouho jsem tady nebyla byla jsem mimo.Vidělas Sociální sít?

petulas

ahojky nevidela :) dekuju :) stahnu si ji :)

petulas

sorry fotku sem dala omylem :D

kjnk
hodnocení

0x

ja také nevím a na té stránce je mnoho registraci takze to nejde poradte prosím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]