Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video které vás dojalo

Od: verca1* odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěla bych jestli už jste viděli nějaké video na youtube které vás dojalo? já nedávno tohle

velmi krásné a zároveň smutné :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně se dojímám každý den u večerních Událostí...:)

martinxx1

fakt dojak je tahle skladba

;)

hodnocení

0x

Brečím u některých filmů, kde to špatně dopadá. Namátkou: úmrtí doktora Skalky /J. Bartoška/ v Sanitce, úmrtí Dr. Štrojmajera /M. Kopecký/ v Nemocnici na kraji města či úmrtí malé Marušky, dcery M. Vančurové a V. Harapese ve filmu Den pro mou lásku.

Potom se snažím dělat jako by nic, stydím se za své pohnutí a úkradkem koukám po manželovi, jestli vidí, že...

Dojme mě skladba Yesterday od Beatles, hráli ji při rozloučení s 26 letým synovcem, který zahynul při autohavárii. Jaga.

barun
08.06.12 16:47
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]