Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se točí teorie velkeho tresku?

Od: kulihrasek* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den

za měsíc odlétam na 3 měsíce do ameriky a napadlo mě že bych se v rámci mého cestování mohla podívat na místo kde se točí TBBT. Chci se zeptat, neví někdo město kde se tento seriál točí? A myslíte že je možné se s hvězdami těchto seriálu setkat na ulici? Tím myslím že když tam budu před tou budou postávat, tak že na ně narazím?:)) Ten seriál miluju a moc bych je ráda viděla na živo.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamx*
hodnocení

0x

Já myslím,že se to natáčí ve studiu,jsou to pouhé kulisy. Podle vyprávění v seriálu by měli bydlet v Pasadeně,kousek od LA.

kulihrasek*
hodnocení

Ano, Pasadena je hodně zmiňovaná, taky sem o ní přemýšlela. Jen mě napadlo že jestli to není jen ve seriálu a přitom to se to točí jinde. Ale to si najdu na netu, rozhodně děkuju:)

jirkamx*

Zaskočte do Hollywoodu a tam se poptejte:) Vesměs všechny takové seriály,jako TBBT,Dva a půl chlapa,Zoufalky,BSG se natáčí ve filmových studiích,což je samo město osobně.

kulihrasek*
hodnocení

tak tam zaskočím ráda, to jsem měla v planu i jako první zastávku:) Takže se vybavím foťákem a hurá ho Hollywoodu:)

jirkamx*

Jak se vám podařilo uskutečnit takový výlet po státech?

kulihrasek*
hodnocení

především roky a roky práce, odepření a šetření každé koruny která ušetřit šla..:)

jirkamx*

Docela závidím,hnedka bych se přidal,musí to být nezapomenutelný zážitek.

kulihrasek*
hodnocení

to bude:) už od mala po takovem vyletu toužím, projet celé státy:) taky jsem si začala šetřit hned jak to šlo a ted hodlám to všechno rozházet ve státech..:) ale docela se bojím že až dorazím do Hollywoodu tak se mi nebude chtít pryč:D

borax*

Ale bude, Hollywood je kýč. Za podívání ale jistě stojí. Osobně doporučuji Grand canyon, Antelope canyon... to vezme dech co dokáže jen voda a písek :) pak taky Sequoia park...užijte si to!

kulihrasek*
hodnocení

no já jen že tam zůstanu jen kvůli tomu, když se mi tam podaří najít někoho slavného:) A nejradší bych Jima Parsonsa, to už by mě nikdo pryč nedostal:D Grand canyon musí být jiste nádhera, na to se strašně těším...Amerika je kouzelná...děkuju:)

overitnick*
hodnocení

0x

Cele TBBT se nataci v Atelieru 25 studii Warner Brothers.

Presna Adresa je

Stage 25

Warner Brothers Burbank Studios

4000 Warner Boulevard

Burbank

California

USA

kulihrasek*
hodnocení

moc moc děkuju!

kozavsky
hodnocení

0x

TBBT se natáčí v : Pasadena, Kalifornie, Spojené státy americké Los Robles 2311 byt 4A :) v páté sérii, 24 díle je to vidět i na google earth.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]