Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodnou komedii pro děti

Od: krkovicka* odpovědí: 11 změna:
Dobrý večer stále hledám něco nového.Nedávno holka shledla Flinstonovi a moc se jí to líbilo.Chtěla bych jí potěšit podobným filmem-komedii ale dochází mi nápady.Poradite?Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Věk?

Ne Váš, holky! ;)

krkovicka*
hodnocení

Sedm.Takže bez sexu a duchů;)
hop®

Jj, jasně, takže rodinné filmečky

Viděla všechny Keviny?

Sám doma 1 2 3 4 (ty poslední hraje jiný herec)

Ksefty s tatou...

Denis - postrach...

Ten kluk je postrach 1 2 3...

A z českých cokoli s Tomášem Holým...

krkovicka*
hodnocení

Dennis by byl fajn.dík.

meruzalka1
hodnocení

0x

A co třeba takhle třeba Smolíkovi? To je také kreslený anim.seriál a je i podobný Flinstounům :)

krkovicka*
hodnocení

Smolikovi nezaujaly.Flinstonovi hrané.Jak využívají dinosaury jako otvirak nebo drtic odpadu.To se líbilo i mě.na ulozto jsem našla jen dva díly.

axlik*
hodnocení

0x

Billy Madison :D

ellin*
hodnocení

0x

Je hodně pravděpodobné, že malá už nějaké z těchto filmů viděla, ale i tak něco přidám: Na vlásku, Jak vycvičit draka, Ratatouille, Vzhůru do oblak, Za plotem, Mach a Šebestová, Anděl Páně, Arthur a minimojové, Shrek, Hledá se Nemo, Sám doma... Z těch co jsou podobné Flinstoneům: Smolíkovi, Asterix a Obelix, Scooby doo, Krkonošské pohádky

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Viděli,viděli...zkusím toho kevina;)
stribrnak*

aristokočky

doplněno 29.05.12 05:47:

ulozto.cz/...

hodnocení

0x

Otevřete si csfd.cz. Rozklikněte žebříčky. Pak rozklikněte specifický výběr. A pak už můžete zadávat rodinný, animovaný, pohádka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]