Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer. Kde stahnout Ordinaci v ruzove zahrade uterni dil? Diky
Takhle to v nemocnicích vůbec není! To jsou seriály, které lžou lidem a oni tomu potom věří a myslí si, že to tak je, nic nestahujte!
Ne, jasně, že stahujte, ale jen mi nedá neříct, že to je samá nepravda
já ordinaci sleduju. A když jste tak znalý,mohu se zeptat co konkrétně není pravda?
doplněno 09.06.12 22:28:pro cobrak:viz výše
Omlouvám se za zpoždění. Co tam není jako v reálu? Téměř nic. Třeba jsem tam jednou viděl, jak lékař dělá klyzma, vrchní sestra vyšetřovala tuším (párkrát jsem na to koukal, když to začínalo, takže už si to moc nepamatuju) a sposta dalších věcí. Sestra ráno přijde do práce a celý den se v ní nezastaví a rozhodně nemá čas někde laškovat s doktory, jako se v tomto a v obdobných seriálech můžeme dozvědět. A je tam takových věcí mnohem více. Ale musím přiznat, že lidé se potom tolik nebojí nemocnic a v tom je to dobré. Musím podotknout, že v několika seriálech z nemocničního prostředí a z prostředí kriminálky, naposled v Kriminálce Anděl, jsem viděl, jak lékař na pitevním stole ukazuje kriminalistovi strangulační rýhu a přitom otočí mrtvému hlavou. Je to další hloupost, protože u člověka, který zemře se za dvě hodiny dostaví posmrtná ztuhlost a to znamená, že je jako prkno a nejde mu ani vší silou ohnout ruka v lokti, natož pohnout krkem. A takových chyb a nepravd je vidět na obrazovkách více...Ale přiznávám, že je to hezky uděláno a lidem se to líbí, ostatně i mě, když to jedním okem zahlédnu, ale jen mám neblahé zkušenosti, že lidé v nemocnicích si myslejí, že to tam funguje jako v televizi a chovají se tak...
Pokud si dobře pamatuju z patologie, tak rigor mortis po několika dnech vymizí. Jinak souhlsím s tím, že seriál je kravina, kde spousta věcí není reálných.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.