Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zhruba před třemi týdný dávali v TV film, hl. postavou byl chlapec a dívka, bylo jim zhruba 13 let, byli to kamarádi a chodili spolu na karate. Chlapec byl do dívky zamilovaný, ona nejspíše také, ale nedávala mu to najevo. Věděl by někdo název filmu? Děkuji.
Nebylo to Karate kid nebo něco podobného? (Český název neznám). Tedy nejsem si tím vůbec jistá, ale tuším, že v Karate kid byly dvě děti, karate...
Bohužel, Karate Kid to není, název filmu se ale také skládal tuším z dvou slov a mám pocit, že název obsahoval slovo "láska", nebo něco podobného.
A jméno alespoň jednoho herce byste asi nevěděl, že? Nebo jestli je to anglický film, německý, francouzský... Nebo z jakého roku? Tím myslím jestli to je třeba rozmezí 2000 - 2012, nebo dříve, starší filmy... Nějaký detail...
Film to byl nejspíše americký, chlapcovi rodiče se chtěli rozvádět, na konci filmu se ale dali dohoromady, dívčina matka byla tuším černoška, dívka v karate dostala do dvojice chlapce, na kterého hl. postava žárlila. Hl. hrdina a dívka spolu s jejími rodiči byli tuším že na opeře, na nějaké večeři, nebo tak. Dívčiny příbuzní měli svatbu a ona si přála, aby tam hl. postava přišla, což se nakonec stalo.
Film byl určitě v rozmězí 2000-2012.
Bohužel, ať hledám, jak hledám, nemůžu to najít. Jaká tam byla hlavní zápletka? Podle čeho se to mohlo jmenovat? Google mi vždycky na "filmy o karate" najde jen Karate kid. A na "filmy o lásce" (když už by ta "láska" mohla být v názvu), no, to je ještě horší. Já vím, že už asi chci moc detailů, ale takto se to prostě špatně hledá. Možná poradí spíše někdo, kdo to viděl
Nebyl to náhodou film csfd.cz/...? Děti tam jsou , karate taky a svatba na konci se mi zdá že taky ..
Na to jsem se taky koukala, jestli by to nemohlo být ono, ale myslím, že ne, protože tazatel psal, že maminky dívky byla černoška a to tu není... Možná to byl ten film, ale v tom případě by nesouhlasilo, kdyby tomu klukovi dívčina nedávala najevo, že se mu líbí, protože v Malém Manhattonovi, či jak se to skloňuje (asi v Malém Manhattanu, ale to je jedno), spolu "chodí" od začátku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.