Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak skončil titanic? film

Od: janamm* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, prosím vás nemate nekdo nekde video jak skoncil film titanic? Myslim kdy Rose lezi na prkne a Jack uz umira az do konce...? Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Obyčejně.Ona se zachránila on umřel.Stařenka Rose pak půjde hodit do moře náhrdelník.
janamm*
30.04.12 22:33
hodnocení

děkuju..:)

Tento film byl natočen před 15 lety,nechce se mi věřit že ho někdo ještě neviděl...

martinhajek*
Ač jsem ho viděl už asi čtyřikrát v telce, nikdy ne od začátku. To je prdel, co? :-D

Když sem byl malej tak sem to měl na videokazetě a pouštěl sem si to pořád dokola,ale je pravda že většinou také vždycky od půlky *smich*

krkovicka*
Když sem byl malej...Myslela jsem že jste starší.Mě bylo čtrnáct když ho dávali do kin.Někdo chodil pětkrát do kina na capria já si pockala na kazetu.
mowla*

Já se hlásím, já to neviděl... Nemám rád romanticko-sentimentální dojáky...

*smich*

janamm*
hodnocení

já to videla ale konec si nepamatuju.:)

askmenow*

A ještě doplním, že když se zachrání a na břehu (nebo ještě na záchrané lodi, nejsem si jistá) dělají seznam přeživších, představí se jako Rose, ale řekne Jackovo příjmení, takže není dále spojovaná s tím divným chlápkem, kterého si měla vzít a může začít nový život.

banan*
hodnocení

0x
moje sestřenka byla před 15 lety tříletý škvrně a dodnes se u nás v rodině drží její hláška "ček smrsl" tak asi tak skončil titanic ... Jack zmrznul :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]